Czech version for Βρείτε τον τρόπο σας για την απώλεια βάρους
Czech version

German version for Βρείτε τον τρόπο σας για την απώλεια βάρους
German version

English version for Βρείτε τον τρόπο σας για την απώλεια βάρους
English version

Spanish version for Βρείτε τον τρόπο σας για την απώλεια βάρους
Spanish version

French version for Βρείτε τον τρόπο σας για την απώλεια βάρους
French version

Greek version for Βρείτε τον τρόπο σας για την απώλεια βάρους
Greek version

Italian version for Βρείτε τον τρόπο σας για την απώλεια βάρους
Italian version

Dutch version for Βρείτε τον τρόπο σας για την απώλεια βάρους
Dutch version

Portuguese version for Βρείτε τον τρόπο σας για την απώλεια βάρους
Portuguese version

Swedish version for Βρείτε τον τρόπο σας για την απώλεια βάρους
Swedish versionΒρείτε τον τρόπο σας για την απώλεια βάρους home page

Όλη η ευτυχία εξαρτάται από ένα ήρεμο πρόγευμα.

John Gunther

 

 
Βρείτε τον τρόπο σας για την απώλεια βάρους

Weight loss. Βρείτε τον τρόπο σας για την απώλεια βάρους.

Γιατί λίπος ανθρώπων;

Η παχυσαρκία ορίζεται ως έχοντας μια ανώμαλη αύξηση του λίπους σωμάτων που καλείται επίσης Μασαχουσέτη λιπαρού ιστού. Ένα παχύσαρκο πρόσωπο είναι 20 τοις εκατό ή περισσότερος επάνω από το επιθυμητό βάρος. Στην τελευταία δεκαετία η παχυσαρκία έχει βρεθεί σε άνοδο και στις γυναίκες και στους άνδρες.

Το βάρος κλίμακας είναι ένα συνολικό μέτρο του κόκκαλου, του μυός, του ρευστού, των οργάνων, και του λίπους. Οι μετρήσεις βάρους που απεικονίζονται από την κλίμακα λουτρών ή έναντι των τυποποιημένων πινάκων ύψους και βάρους δεν επιτρέπουν τις αλλαγές βάρους που εμφανίζονται λόγω της γήρανσης, της άσκησης, ή του μεγέθους πλαισίων. Επομένως, περισσότερη έμφαση πρέπει να δοθεί στη σύνθεση σωμάτων και τους υγιείς τρόπους ζωής με λιγότερους στο βάρος σωμάτων μόνο.

Η παχιά διανομή μπορεί να επηρεάσει τον κίνδυνο ενός προσώπου ασθένειας. Το λίπος που φέρεται γύρω από τη μέση και στην κοιλιακή περιοχή, που χαρακτηρίζεται από τη «μορφή μήλων», συνδέεται με έναν αυξανόμενο κίνδυνο για πολλά ιατρικά προβλήματα όπως οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος, η υψηλή πίεση αίματος, και ο διαβήτης. Το λίπος που διανέμεται συνήθως γύρω από τους γλουτούς και τους μηρούς συνδέεται με έναν χαμηλότερο κίνδυνο αυτές τις ασθένειες.

Οι παχύσαρκοι άνθρωποι πρέπει να αξιολογηθούν για τις ιατρικές συνέπειες της παχυσαρκίας τους. Τα παρακινημένα πρόσωπα είναι ενθαρρύνουν για να εισαχθούν τα ιατρικά εποπτευμένα προγράμματα επεξεργασίας που χρησιμοποιούν μια διεπιστημονική προσέγγιση στην απώλεια βάρους.

Πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στον πειρασμό από τις αγγελίες που χρησιμοποιούν τις προσωπικότητες για οι υγρές διατροφές νηστείας για την απώλεια βάρους. Οι αγγελίες απαιτούν τη γρήγορη και εύκολη απώλεια βάρους με τη χρήση τέτοιων προϊόντων. Οι πολύ παχύσαρκοι ασθενείς μπορούν να αναφερθούν σε αυτούς τους τύπους διατροφών. Οι διατροφές τους εποπτεύονται προσεκτικά από τον προμηθευτή υγειονομικής περίθαλψής τους.

Η κατάλληλη χρήση αυτών των διατροφών απαιτεί κοντά να ελέγξει και συνέχιση. Για να προωθήσουν τη μόνιμη απώλεια βάρους, οι αλλαγές τρόπου ζωής πρέπει να γίνουν από το Dieter ενώ στο γρήγορο.

Για να επιτύχει τη μόνιμη απώλεια βάρους, η υποχρέωση πρέπει να δοθεί στην παραγωγή των πραγματικών αλλαγών στην κατανάλωση των σχεδίων. Τα άτομα είναι ποιος που δεν δεσμεύεται θα κερδίσει πίσω το βάρος τους.

Κατά τη διάρκεια ενός binge, 10.000 έως 20.000 θερμίδες μπορούν να καταναλωθούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το Binges αποτελείται συνήθως από τα τρόφιμα όπως τα μπισκότα, την καραμέλα, τα τσιπ, το παγωτό και πολλά άλλα υψηλά τρόφιμα θερμίδας. Το Binges γίνεται συχνά στο μυστικό. Μετά από ένα binge, πολλά από τα συναισθήματα που προκάλεσαν το binge, όπως την πίεση, μπορεί να είχαν υποχωρήσει μόνο για να αντικατασταθούν με τα συναισθήματα της ενοχής και την έλλειψη μόνος-ελέγχου.
Υπερβολικό βάρος ή overfat;

Όταν η ικανότητα του μυός να αποθηκευτεί το λίπος ξεπερνιέται, το υπερβολικό λίπος είναι έπειτα αποθηκευμένη εξωτερική όψη ο μυς, γύρω από τα όργανα σωμάτων και κάτω από το δέρμα. Το λίπος που προστίθεται τώρα στο σώμα οδηγεί στο πρόσωπο που γίνονται overfat και το υπερβολικό βάρος.

Πολλοί άνθρωποι παρακινούνται στη διατροφή από την επιθυμία να είναι λεπτοί και ελκυστικοί όπως τα πρότυπα που βλέπουμε παντού - στη TV και στα περιοδικά. Αυτό που είναι πολύ σημαντικότερο είναι ότι ένα πιό αδύνατο σώμα μειώνει τον κίνδυνο για ορισμένες ασθένειες.

Ο κίνδυνος το βάρος σύνδεσε τις αυξήσεις ιατρικών προβλημάτων εάν η πλειοψηφία του λίπους σωμάτων βρίσκεται στην κοιλιακή περιοχή. Αυτός ο κίνδυνος μειώνεται εάν το λίπος σωμάτων βρίσκεται πρώτιστα στα ισχία, την περιοχή γλουτών και μηρών.
Καταπιεστική ιατρική όρεξης

Η παχυσαρκία είναι μια χρόνια πάθηση που έχει επιπτώσεις σε πολλούς ανθρώπους και απαιτεί συχνά τη μακροπρόθεσμη επεξεργασία για να προωθήσει και να στηρίξει την απώλεια βάρους. Όπως σε άλλους χρόνιους όρους, όπως ο διαβήτης ή η υψηλή πίεση αίματος, η μακροπρόθεσμη χρήση των φαρμάκων συνταγών μπορεί να είναι κατάλληλη για μερικά άτομα

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται ο συχνότερα στη διαχείριση της παχυσαρκίας είναι συνήθως γνωστά ως καταπιεστικά» φάρμακα «όρεξης. Τα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης προωθούν την απώλεια βάρους με την αύξηση του μεταβολισμού και με τη μείωση της όρεξης ή την αύξηση του συναισθήματος της ύπαρξης πλήρη. Αυτά τα φάρμακα λειτουργούν με την αύξηση της σεροτονίνης ή/και catecholamine - δύο χημικές ουσίες εγκεφάλου που έχουν επιπτώσεις στη διάθεση, την όρεξη και το μεταβολισμό.

Οι άνθρωποι αποκρίνονται διαφορετικά στα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης, και μερικοί άνθρωποι δοκιμάζουν περισσότερη απώλεια βάρους από άλλοι. Μερικοί παχύσαρκοι ασθενείς που χρησιμοποιούν το φάρμακο χάνουν περισσότερα από 10 τοις εκατό του αρχικού βάρους σωμάτων τους ένα ποσό απώλειας βάρους που μπορεί να μειώσει τους παράγοντες κινδύνου για την παχυσαρκία - σχετικές ασθένειες, όπως η υψηλή πίεση αίματος ή ο διαβήτης.

Κατά τη διάρκεια του βραχυπρόθεσμου, η απώλεια βάρους στα παχύσαρκα άτομα μπορεί να μειώσει διάφορους κινδύνους υγείας. Οι μελέτες που εξετάζουν τα αποτελέσματα της καταπιεστικής θεραπείας φαρμάκων όρεξης στους παχυσαρκία-σχετικούς με τον κινδύνους υγείας έχουν διαπιστώσει ότι κάποιες χαμηλότερη πίεση αίματος πρακτόρων, χοληστερόλη αίματος, triglycerides (λίπη) και αντίσταση ινσουλίνης μείωσης (η ανικανότητα του σώματος να χρησιμοποιήσει τη ζάχαρη αίματος) κατά τη διάρκεια του βραχυπρόθεσμου. Οι μακροπρόθεσμες μελέτες γίνονται αυτήν την περίοδο για να καθορίσουν εάν η απώλεια βάρους από τα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης μπορεί να βελτιώσει την υγεία.

Κατά εξέταση της μακροπρόθεσμης όρεξης την καταπιεστική επεξεργασία φαρμάκων για την παχυσαρκία, την πρέπει να εξετάσετε τους ακόλουθους τομείς ανησυχίας και πιθανών κινδύνων. Αυτήν την περίοδο, όλα τα φάρμακα συνταγών για να μεταχειριστούν την παχυσαρκία είναι ελεγχόμενες ουσίες, σημαίνοντας το τους γιατρούς πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους περιορισμούς κατά ορισμό στην όρεξη των καταπιεστικών φαρμάκων. Αν και η κατάχρηση και η εξάρτηση δεν είναι κοινές με τα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης μη-αμφεταμινών, οι γιατροί πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν ορίζουν αυτά τα φάρμακα για τους ασθενείς με μια ιστορία του οινοπνεύματος ή άλλης κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών.

Τα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης δεν είναι «μαγικές σφαίρες», ή μια μια πυροβοληθείσα αποτύπωση. Δεν μπορούν να πάρουν τη θέση της βελτίωσης της διατροφής κάποιου και να γίνουν φυσικότερα ενεργοί. Ο σημαντικότερος ρόλος των φαρμάκων εμφανίζεται να είναι να ενισχυθεί μια παραμονή προσώπων σε ένα σχέδιο διατροφής και άσκησης για να αποφύγει το βάρος που χάνουν.
Βρείτε τον τρόπο σας για την απώλεια βάρους. Weight loss.


Ορισμοί

FDA


Παχύ blocker


Υπέρβαρος


διαβήτης


διατροφή


καταστείλετε


λίπος


πίεση


παχυσαρκία


όρεξη


Improve your salary - find new job. You are ready?


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Weight loss ονομασμένος Βρείτε τον τρόπο σας για την απώλεια βάρους είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Weight loss. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Weight loss στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Insurance Ring of Brazilia, Weight loss office.