Czech version for Het verliesuiteinden van het gewicht
Czech version

German version for Het verliesuiteinden van het gewicht
German version

English version for Het verliesuiteinden van het gewicht
English version

Spanish version for Het verliesuiteinden van het gewicht
Spanish version

French version for Het verliesuiteinden van het gewicht
French version

Greek version for Het verliesuiteinden van het gewicht
Greek version

Italian version for Het verliesuiteinden van het gewicht
Italian version

Dutch version for Het verliesuiteinden van het gewicht
Dutch version

Portuguese version for Het verliesuiteinden van het gewicht
Portuguese version

Swedish version for Het verliesuiteinden van het gewicht
Swedish versionHet verliesuiteinden van het gewicht home page

Wij zijn allen dieetzondaars; slechts voedt een klein percent van wat wij eten ons; het saldo gaat verspillen en verlies van energie.

William Osler

 

 
Het verliesuiteinden van het gewicht

 

 

 Weight loss. Het verliesuiteinden van het gewicht.

De zwaarlijvigheid wordt gedefini�ërd als het hebben van een abnormale verhoging van lichaamsvet die ook vetweefselmassa wordt genoemd. Een zwaarlijvige persoon is 20 percenten of meer boven wenselijk gewicht. In het laatste decennium is de zwaarlijvigheid op de stijging van zowel vrouwen als mannen geweest.

De punten van het onderzoek aan verschillen in eetlustcontrole en energieuitgaven. Het is belangrijk voor zwaarlijvige mensen om voor hun voorwaarde verantwoordelijk niet te houden.

Vele mensen worden verleid door advertenties die beroemdheden gebruiken om vloeibare het vasten diëten voor gewichtsverlies te werven. De advertenties eisen snel en gemakkelijk gewichtsverlies met gebruik van dergelijke producten. De zeer zwaarlijvige patiënten kunnen naar deze soorten diëten worden doorverwezen. Hun diëten worden zorgvuldig gecontroleerd door hun gezondheidszorgleverancier.

Medisch gecontroleerd vast zijn zeer laag - caloriediëten die van 400 tot 800 calorieën per dag verstrekken. Terwijl het grootste deel van deze diëten in calorieën laag zijn, is de eiwitvoorziening zeer hoog. Het doel van deze diëten is vet verlies, niet spierverlies te bevorderen. De hoogte - de eiwitgehaltehulp verhindert grote verliezen van spierweefsel. De elektrolyten, de vitaminen en de mineralen worden ook aangevuld.

Het juiste gebruik van deze diëten vereist dicht controle en follow-up. Om duurzaam gewichtsverlies te bevorderen, moeten de levensstijlveranderingen door Dieter worden aangebracht terwijl op snel.

Tijdens de vakantie of wanneer het vieren, hebben velen van ons overeaten. Maar sommige mensen hebben problemen die hun eetlust en eind omhoog non-stop eten controleren tot het eten wordt onderbroken.

Het eten van Binge kan door vele dingen zoals spanning, depressie, eenzaamheid of woede worden teweeggebracht. Het voedsel wordt gebruikt als manier om kwesties buiten honger te behandelen.

Eten van Binge kan moeilijk zijn te controleren omdat vele mensen aan voedsel als manier om hun gevoel te behandelen draaien. Houden van een voedselagenda kan voordelig zijn in zich specifiek het identificeren welk gevoel waarschijnlijk zullen binge het eten teweegbrengen evenals welke types van voedsel tijdens een binge worden verbruikt. De strategieën kunnen dan worden aangewend om de drang tot binge te verminderen wanneer de impuls slaat.

Wanneer de capaciteit van de spier om vet op te slaan wordt overschreden, wordt het bovenmatige vet dan opgeslagen buiten de spier, rond lichaamsorganen en onder de huid. Het vet dat nu aan het lichaam wordt toegevoegd resulteert in de persoon overfat en overgewicht die worden.

Vele mensen worden gemotiveerd aan dieet door dun en aantrekkelijk te willen als de modellen zijn die wij overal - op TV en in tijdschriften hebben gezien. Wat veel belangrijker is is dat een magerder lichaam het risico voor bepaalde ziekten vermindert.

De samenstelling van het lichaam beschrijft de percentages van vet, spier en been in uw lichaam. Vele deskundigen denken de organismen van mensen tussen 12 tot 18 percenten zouden moeten zijn vet, terwijl de vrouwen 18 tot 22 percenten zouden moeten zijn vet.

Het risico om gewicht te ontwikkelen associ�ërde medische problemenverhogingen als de meerderheid van lichaamsvet in het buikgebied wordt gevestigd. Dit risico vermindert als het lichaamsvet hoofdzakelijk in het de heupen, bil en dijgebied wordt gevestigd.

Het verliesuiteinden van het gewicht. Weight loss.


Termijnen op deze pagina

FDA


Te zwaar


Vette blocker


Diabetes


Dieet


Eetlust


Onderdruk


Spanning


Vet


Zwaarlijvigheid


Improve your salary - find new job. You are ready?


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Weight loss genoemd Het verliesuiteinden van het gewicht is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Weight loss. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Weight loss aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Insurance Ring of Brazilia, Weight loss office.