Czech version for Hur mycket tänder som du har?
Czech version

German version for Hur mycket tänder som du har?
German version

English version for Hur mycket tänder som du har?
English version

Spanish version for Hur mycket tänder som du har?
Spanish version

French version for Hur mycket tänder som du har?
French version

Greek version for Hur mycket tänder som du har?
Greek version

Italian version for Hur mycket tänder som du har?
Italian version

Dutch version for Hur mycket tänder som du har?
Dutch version

Portuguese version for Hur mycket tänder som du har?
Portuguese version

Swedish version for Hur mycket tänder som du har?
Swedish versionHur mycket tänder som du har? home page

”Är läkarundersökningills skatterna som läggas på detta stackarsa liv; några beskattas higher, och någon lägre, men alla betalar något."

Lord Chesterfield

 

 
Hur mycket tänder som du har?

 

 

 Dental care. Hur mycket tänder som du har?.

Dina tänder

Mest folk vet att tänderna är den mest hårda och starkaste delen av förkroppsliga. Där möter ’ s mer än syna, though. Tänder är en bosatt del av ditt förkroppsligar faktiskt som har blodkärl och nerver. Om du den van vid domaren dina tänder gillar en boka vid dess, täcka, då dig ’ som är beträffande in för en stor överrrakning. Tandanatomi är ett mer försvårad lott, än du tänkte någonsin.

Alltigenom som ditt liv du avslutar upp att ha 2 fullständigt olika bett. Den initiala uppsättningen är mjölktänderna (deciduous tänder) den slutligen nedgång ut. De är vitare, mer mjuk och mindre robustt än vuxna tänder. Hence ansar de för att ha på sig ut mycket snabbare än permanent tänder, men dem också nedgången ut för att göra rum för dem. Se till att där ’ s nog utrymme i vakansen som orsakas av en borttappad mjölktand är viktig för sunda vuxna tänder.

Nya utvecklingar inkluderar det att inplantera av konstgjorda tänder, eller bandet postar in i gummina eller jawbonen; antibiotisk fiber för tandrot- sjukdom; rota kanalkirurgi, ett tillvägagångssätt som förbättrar smärtar tillåtande tänder för stunder för att återstå in förlägger; och nästan smärtfria laser som reparerar tand- hål, vanligt onödig danandelokalanestesi.
Tandfyllningar

På något peka, eller annat i vår liv, mest av oss lindar upp med ett hål. Ofta appeller för ett hål för din tandläkare som tar bort förfalla och som in fyller tandområdet som togs bort. Det har finnas ett nummer av framflyttningar i sätta in över de förgångna få åren, så, om du är en av de lyckliga och inte har haft ett hål i en stund, bör du läsa upp på vad är den tillgängliga todayen, så att du förstår valen som är tillgängliga till dig.

Skapades tand- fyllningar för sammansatt kåda som ett alternativ till traditionellt belägger med metall tand- fyllningar. Tandfyllningar som färgas för att se lika en naturlig tand, är bekant som tand- fyllningar för sammansatt kåda, göras av en plast- tand- kåda. Är gör tand- fyllningar för sammansatt kåda starka, hållbara och för ett mycket naturligt seende leende. Många planerar tandvårdsförsäkring täcker deras bruk.

Om du har ett hål i en tand, brutna fyllningar, kvicksilverfyllningar eller amalgamfyllningar, är denna typ av tand- fyllning väl värd som diskuterar med din tandläkare. Kvicksilverfyllningar eller amalgamfyllningar kan lätt tas bort och bytas ut med långt attraktivare kulöra fyllningar. Dessa fyllningar förstärker faktiskt din tanddet okända som det jämnt det hade med amalgamfyllningarna.

Ett specialt tand- materiellt är van vid öppnar upp porna av din tands dentin och roughens därefter upp ytbehandla av den utsatta emaljen. Detta uppnår den bättre och starkare förbindelsen. Förbindelsekådan appliceras för att klibba komposit till din tand. Detta materiellt göras av den samma tand- kådan som komposit det är emellertid mycket mer vätska. Detta lagrar därefter hårdnas och kureras med ett mycket ljust ljust.
Kosmetisk tand- bindning

I stort täcker den ska bindningen några naturliga skavanker som applicerar tunt täcka av ett plast- materiellt på bekläda, ytbehandlar av dina tänder. Efter denna applicerar färgar formar din ska skönhetsmedeltandläkare en materiell bindning och sculpt, och den för att ge ett behagligt resultat. Ett high-intensity ljust hårdnar därefter det plast-, och ytbehandla poleras fint.

En mycket mild etsninglösning appliceras till dina tänder för att skapa mycket lilla sprickor i tandens emalj strukturerar. Dessa små sprickor ger ett litet grovt ytbehandlar tillåta en hållbar kåda till förbindelsematerial till dina tänder. Kådan förläggas därefter på din tand, och high-intensity ljusa botar som kådorna på din tand ytbehandlar - med varje individlagrar av kåda noterar att hårdna in precis. När jumbon täcker, har applicerats till din tand, är det obligations- materiellt sculpted därefter till passformen din tand och polerade fint.
Tand- dra upp konturernaa av

För knäckte eller ojämnt formad tänder för individer, som har gå i flisor, tand- kan dra upp konturernaa av och reshaping vara rättvisa etikettera för ett mer härlig leende.

Tanden som reshaping eller drar upp konturernaa av, är en av få ögonblickbehandlingar nu som är tillgängliga i kosmetisk dentistry. Tand- reshaping och att dra upp konturernaa av är ett tillvägagångssätt som korrigerar krokiga tänder, kanstött tänder, knäckte tänder eller jämna överlappande tänder i rättvis en period.

Tanden som reshaping eller tanden som sculpting, är en kassaskåp och en konservativ person långt för att förbättra ditt leende. Tänder kan bli svagare, om stora belopp av emalj tas bort, reshaping för tand bör begränsas till minderårigändringar eller kombineras med fanér eller bindningen för det bäst leendet.

Den ska kosmetiska tandläkaren markerar dina tänder med en rita före att utföra tillvägagångssättet. Detta hjälper den kosmetiska tandläkaren i deras processaa sculpting. Som dina kosmetiska tandläkaresculpts avlägsnar tanden, imperfections artfully eller minimerat. En sanding drillborr eller laser kan vara van vid tar bort lilla belopp av ytbehandlar emalj gradvist. Slipande remsor är därefter rörda fram och tillbaka mellan dina tänder att forma de faktiska sidorna av dina tänder. Därefter slätas poleras tänderna och. Vanligt är bedövningsmedlet inte nödvändig. Tänder som drar upp konturernaa av och reshaping tar vanligt, en till tre besök.
Är vad tand- tandproteser?

Tandproteser också som är bekant som falska tänder, är det primära ämnet i denna delar upp av vår plats. Här kan du lära, hur tillvägagångssättet utförs, vilka tandproteser kostar och fördelarna och missgynnar av att ha dem.

Tandproteser är löstagbara utbyten för saknade tänder som göras typisk ut ur en akrylkåda som stundom införlivat porslin eller belägger med metall för extra strukturell service.

Detta tillvägagångssätt bör grundligt diskuteras med din tandläkare, som det finns flera personligt, och läkarundersökningen dela upp i faktorer för att ta in i övervägande. Du kan i stället vara en kandidat för tand- överbryggar och tand- implantat som valfria tillvägagångssätt.
Porslin- och kompositfanér

Tand- fanér kan göras från porslin eller från kådakompositmaterial. Porslinfanér motstår bättre fläckar än hartsar fanér och förbättrar imitatören den ljusa reflekterande rekvisitan av naturliga tänder. Kådafanér är tunnare och kräver borttagning av mindre av tanden ytbehandlar för placering. Du ska behov att diskutera det bäst primat av fanér som var materiellt för dig med din tandläkare.

Tandemaljmissfärgning kan orsakas av att befläcka, att åldras eller kemisk skada till tänder. Några av de mer vanlig anledning av tandmissfärgning är läkarbehandlingar, kaffe, tea eller cigaretter. Bemanna vem viktiga belopp för drink av colaläsk kan erfara liknande befläcka.

Fanér porslin eller plast-, förläggas över framtänderna till ändring färgar formar av tänderna. Fanér är ideal för tänder som är för lilla, för stora eller har ojämnt ytbehandlar. Det är mycket vanligt för att folk ska ha ofullbordade tänder, endera formade underligt tänder, kanstött tänder, krokiga tänder, spela golfboll i hål tänder med litet i dem eller en olämplig storleksanpassad tand eller tänder som har ett udda utseendemässigt. Fanér löser sådan oriktigheter och skapar en kapitalvara och ett behagligt leende.

Fördriva inget alternativ till ska fanér skapar avkräva som samma verkställer, där är några populära tillvägagångssätt som kan verka meningsfulla. Krönar, fördriver dyrare, agerar också för att täcka tanden med skyddande täcka. För individer, som önskar enkelt att ljusna deras tänder, erbjuder många kliniker nu tanden som bleker, fast detta är mycket ett mindre permanent tillvägagångssätt.
Metoder av tänder som rätar ut

Klassikern belägger med metall orthodontic stag är den mest förtrogen vänmetoden av tänder som rätar ut. Bestå av en sätta inom parantes som limmas till bekläda av varje tand och en belägga med metall, binda att förbinda dem, orthodontic stag kräver vanligt flera år av ha på sig för effektiva tänder som rätar ut. De kan vara obekväma, dyra och genera för äldre tålmodig. Emellertid är kan de stilla den effektivaste metoden av tänder som rätar ut och, korrigera overbites och underbett as well as individtandjustering.

Lingvala stag är liknande till orthodontic stag för klassikern men fästas till baken av tänderna, i stället för bekläda. Ha många av problemen av standarda stag, även om de stillar, är kan de inte synliga och väljas av vuxen människa som inte önskar för synliga stag. Lingvala stag är dyrare än standarda stag men den snabbaste metoden av osynliga ”tänder för “ som rätar ut.

Någon mjukhet och soreness ska förväntas med någon metod av tänder som speciellt snart rätar ut, efter en justering har gjorts. Ben på en sida av varje tandhålighet ska är komprimerat, och andra sidan måste fyllas in med det nya ben som tandflyttningarna till och med käken. Standarda orthodontic stag kan orsaka ytlig retning till inre av munnen, ett tecken som kan förminskas med salt bevattnar gurgelvattenar, och ett mjukt vaxar på ytbehandla av sätter inom parantes. Stränga biverkningar till tänder som rätar ut, är nästan unhearden av, och det processaa är den ansedda mycket kassaskåpet.
Behovet för tänder som whitening

Tänder som whitening, kan vara fulländade många olik väg. Ansett har ett kosmetiskt tillvägagångssätt, tänder som whitening, blivit mycket populärt under senare år med utvecklingen av olika metoder som spänner från apotekprodukter till tand- besök.

Stunden där är inget medicinskt behov att whiten tänder, det är ett tillvägagångssätt som kan ha ett stort att få effekt på en persons self-esteem. Strängt gulnade eller missfärgade tänder kan göra en person self-conscious och motvillig för att le.

Det finns många olikt orsakar, att bly- till nedfläckada eller missfärgade tänder. Några av de mest vanlig anledning är dagliga matar och dricker –kaffe, tea, sodavatten, och all rött vin har befläcka verkställa på tandemalj. Att röka som också ska, gör mörkare tänder. Några läkarbehandlingar, om taget under tidig sortbarndom, kan resultera i tänder som missfärgas.

Milda biverkningar ska förväntas med några tänder som whitening tillvägagångssätt och kan spänna från förolämpning förorsakar obehag till känsligheten till hoat och förkylning. Stunder som allvarliga biverkningar är extremt sällsynta, några extended förnimmelser av, smärtar bör omgående anmälas till en tandläkare. Retning till gummina och munsilkespappren bör också hållas ögonen på för och anmälas, om ihärdig.
Hur mycket tänder som du har?. Dental care.


Benämner tolkning

Fanér


Tand- fyllningar


Tand- implantat


Tandproteser


Anestesi


Bleka för tand


Porslin


Stomatology


Tand- hål


Tand- kröna


överbrygga


Improve your salary - find new job. You are ready?


 

 Sitemap

Information i detta dokument omkring Dental care namngett Hur mycket tänder som du har? är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Dental care. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Dental care till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Insurance Ring of Brazilia, Dental care office.