Czech version for Lära om ångest
Czech version

German version for Lära om ångest
German version

English version for Lära om ångest
English version

Spanish version for Lära om ångest
Spanish version

French version for Lära om ångest
French version

Greek version for Lära om ångest
Greek version

Italian version for Lära om ångest
Italian version

Dutch version for Lära om ångest
Dutch version

Portuguese version for Lära om ångest
Portuguese version

Swedish version for Lära om ångest
Swedish versionLära om ångest home page

 

 

 
Lära om ångest

Antidepressants. Lära om ångest.

Skräck och ångest i vårt liv

Skräck och ångest är del för — för det normala— även en nödvändig av liv. De förbereder oss för fara och att skapa fysiologiska ändringar som möjliggör oss effektivt för att reagera till ett hot. Skräck är mycket rättfram. Det uppstår som svar på omgående fara, så det är vanligt oväntat, mycket intensivt, och inskränkt till läget på räcka. Ditt svar till skräcken, liksom att hoppa ut ur banan av en oncoming bil, löser snabbt läget.

Ångest, är å ena sidan allmänare och komplex. Det är klädde med filt i förväntan av fara och är tillhörande med kapaciteten att förutsäga, förbereda sig för och att anpassa till ändring. Ofta varar det en lång tid, och dess orsaka den ill-defined remainsen. Till exempel kan någon som är oroligt om att tala för allmänhet, erfara en tightness i magen för dagar för ett planlagt samtal.

Fördriva både skräck, och ångest kan provocera ett upphetsningsvar, deras annat verkställer avviker. Mycket intensiva för skräck servar ibland ”att frysa” förkroppsliga för att skydda den från skada som orsakar litet eller inget ändring i hjärta, klassar och blockerar impulsen till flyttningen. I ångest arrangerar läkarundersökningändringarna som orsakas av den bly- upphetsningen till en understödja, markerat av tanke mönstrar liksom bekymmer, fruktan och mentala omspel av ångest-väcka händelser.

Så länge som det finns en gott skäl för skräck eller ångest, och den inte störer med kapaciteten till arbete, leker och umgås, är den inte ansedd ett problem. Men, när ångest tar på ett liv av dess eget och börjar att avbryta dagliga aktiviteter, är läget ej längre det normala. En äkta emotionell oordning är nu på arbete... och det är tid att se en manipulera.
Lär vanligt tecken av fördjupningen

Det ska deprimerade folket verkar ledset, eller ”besegra,” eller kan vara oförmöget att tycka om deras det normalaaktiviteter. De kan ha ingen aptit, och att förlora väga (även om något folk äter mer, och affärsvinst väger, när den är deprimerad). De kan sova för mycket eller för lite, ha svårighet att gå att sova, sova restlessly eller att väcka mycket tidig sort i morgonen. De kan tala av känslig skyldigt, värdelöst eller hopplöst; de kan sakna energi eller vara skärrade och agiterade. De kan funderare om dödande sig själv och kan även göra ett självmordförsök. Något deprimerat folk har idéer för villfarelser (falskt, fixat) om armod, sjukdomen eller sinfulnessen som förbinds till deras fördjupning. Ofta är känslor av fördjupningen värre på en särskild tidspunkt, för anföra som exempel, varje morgon eller varje afton.

Även om ångestoordningar tar flera distinkt bildar, bestämda allmänna tecken ansar för att synas sammanlagt av dem. När att diskutera som är deras, villkorar, bemannar med den rapporten för ångestoordningar ofta efter: - förkylning/handsvetten - diarré - svindelen - torr mun - fastar pulserar - trötta ut - jitteriness - klumpa sig i halsen - muskelknip - numbness/tingling av räcker, fot eller annan kroppsdel - som är tävlings- eller dunkar hjärta - forandning - shakinessen - svettas - spänning - darra - den upprivna magen

Inte alla, som är deprimerad, har all fördjupnings tecken, men alla, som är deprimerad, har åtminstone några av dem och att co-existing, på mest dagar. Fördjupningen kan spänna i styrka från milt till strängt. Fördjupningen kan co-uppstå med andra medicinska oordningar liksom cancer, hjärtsjukdom, slår, Parkinsons sjukdom, Alzheimers sjukdom och sockersjuka. I sådan fall förbises behandlas fördjupningen ofta och inte. Om fördjupningen känns igen och behandlas, en persons kan livskvalitet väldeliga förbättras.

Läkarundersökningtecken av denna oordning inkluderar: att darra som twitching, muskelspänning, huvudvärkar, retlighet som svettas, nauseaen som hoas exponerar, light-headedness och svårighetsandning. GAD diagnostiseras, när psykologiska och läkarundersökningtecken av ångest varar mer, än en månad och medföljs inte av tecknen av andra ångestoordningar.
Lär bekymmer

Ha som huvudämne fördjupningen, sorten av fördjupningen som ska gynnar från behandling med läkarbehandlingar, är troligen mer än precis ”deppigheterna.”Är det en villkora som jumbor 2 veckor eller mer, och störer med en persons kapacitet att bära på dagstidninguppgifter och att tycka om aktiviteter, som kom med föregående nöje. Fördjupningen är tillhörande med onormalt fungera av hjärnan. Växelverkan mellan genetisk tendens och livhistoria verkar att bestämma en person riskerar av passande deprimerat. Episoder av fördjupningen kan startas av spänning, svåra livhändelser, biverkningar av läkarbehandlingar, eller läkarbehandling-/vikttillbakadragande eller även virus- infektioner som kan påverka hjärnan.

Vänt mot av ett hot som är ditt förkroppsliga reagerar med en komplex kaskad av kemikalieer. Hypothalamusen som larmas av hjärnan, pumpar ut ett specialiserat hormon som meddelar ultimately de två adrenal körtlarna (perched atop njure) för att frigöra det aktiverande hormonet som är bekant som adrenalin. Resultat—en pulserar snabbare, högre blodtryck, är vässad medvetenhet— ”det slagsmål- eller flyg” svaret till skräck och ångest.
Oroar behandling: konsultera yrkesmässigt

Många folk med ångestoordningar gynnar från att sammanfoga en self-helpgrupp och att dela deras problem och prestationer med andra. Samtal med betrodda vänner eller en betrodd medlem av prästerskapen kan också vara mycket hjälpsamt, även om inte en ersättning för mental hälsa att bry sig. Deltagande i ett internetpratstundrum kan också vara av värderar, i att dela bekymmer och minskning av en avkänning av isolering, men någon mottagen rådgivning bör beskådas med varnar.

Studier visar att lyckodroger har varit effektiva i behandling av fördjupning. En typ av medicinen kallade som selektiva serotoninreuptakeinhibitors (SSRIs) ordineras oftast by, manipulerar. I ”samtal” terapi erfar det tålmodig och terapeutsamtalet om tålmodign, förhållanden, händelser och känslor. Två av att närma sig funnit för att vara effektiva för behandling av fördjupning är mellanmänsklig terapi och cognitive- beteende- terapi.
Orsakar av folkets skräck

Experter har ännu att instämma på rota orsakar av ångestoordningar. I faktum medger mest att flera dela upp i faktorer kan vara på arbete i varje fall.

Spänning trauma, osäkerhet. Mest theorists instämm det, annat dela upp i faktorer åt sidan, spänningen, trauma, och osäkerheter kan leka en roll i utvecklingen av ångestoordningar. Studier visar ett förhållande mellan ångest och spänningen, som kan definieras som en följd av att anpassa till en ändring. Utmaningar liksom döden av älskad kräver en ha som huvudämneanpassning som kan bidra till utvecklingen av en ångestoordning. Osäkerhet under övergångar eller om framtiden, för can jordbruksprodukterångest också. Några studier har funnit att en stressig händelse kommer före det utseendemässigt av många ångestoordningar, fast detta resultat inte är ännu slutligt. Påverkan av dessa dela upp i faktorer verkar att variera med oordningen. I dettraumatiska spänningssyndromet som är sådan dela upp i faktorer lek en ha som huvudämneroll, eftersom i obsessive- tvångsmässig oordning, hjärnkemi verkar att vara den primära gärningsmannen.

Det finns lite tvivel som alla våra tankar och känslor rotas i överföringar mellan nervceller i hjärnan. Dessa signalerar passeras från cellen till cellen av kemiska neurotransmitters som är utsläppt på synapsen (mycket litet mellanrum) mellan en cell och det nästa.

En obalans i dessa neurotransmitters kan orsaka en motsvarande förskjutning i våra tankar. Men är det omvänt också riktigt? Kan en beslutsam ändring i vårt tänkande förändra kemin i hjärnan? Många experter övertygas att denna är riktig; och beteende- terapi som siktas på att ändra våra reaktioner, i faktum, kurerar många problem. Sannerligen för några oordningar, liksom fobin, återstår denna typ av terapi det effektivaste alternativet.
Ångesten som är tillhörande med, bantar?

Alkohol är ett välkänt, yet konsekvent underdiagnosed orsakar av ångest. Både överdriven förbrukning av alkohol och tillbakadragande från det kan leda till ångest. Problemet går ofta oigenkännligt, därför att folket kan minimera, eller att utelämna deras alkoholintag, när det talar med manipulera, och manipulerar kan försumma för att fråga. Interestingly verkar alkohol inte till förhöjning riskera av ångestoordningar i mer sistnämnd liv.

Ångesten som är tillhörande med tagande eller avbrytande läkarbehandlingar och andra vikter, kan vanligt vara lätt lättad, när orsaka känns igen. Det är därför nödvändigt att ge ditt manipulerar med ett färdigt run-down av din medicin— däribland över - kontra produkt— och av dina äta och alkoholseder.
Forskare om bekymmer

Genom att använda hjärnan som avbildar teknologier och neurochemical tekniker, finner forskare att en knyta kontakt av växelverkan strukturerar är ansvariga för dessa sinnesrörelser. Mycket strukturerar forskningscentra på amygdalaen, mandel-formad djupt inom hjärnan. Amygdalaen tros till serven som ett kommunikationsnav mellan delarna av hjärnan, som processaa inkomma sensoriskt signalerar, och delarna som tolkar dem. Det kan signalera, att ett hot är närvarande, och starta ett skräcksvar eller ångest. Det verkar som om, emotionella minnen som lagras i centraldelen av amygdalaen kan leka en roll i oordningar som gäller mycket distinkt skräck, lika fobin, stunder som olika delar kan vara involverade i annan bildar av ångest.

Också indikerar forskning att andra hjärndelar som kallas de grundläggande nervknutarna och striatumen är involverade i tvångsmässig-tvångsmässig oordning.

Genom att lära mer om hjärnströmkrets som är involverad i skräck och ångest, kan forskare planerar nya och mer specifik behandlingar för ångestoordningar. Till exempel kan det someday vara möjligheten till förhöjning påverkan av de tänkande delarna av hjärnan på amygdalaen, således förlägga skräck- och ångestsvaret under medvetet kontrollera.
Lära om ångest. Antidepressants.


Definitiontolkning

Skräck


Fördjupning


Mental hälsa


Spänning


Ångest


Ångestoordning


Ångestoordningar


Improve your salary - find new job. You are ready?


 

 

 

 

 

Sitemap

Information i detta dokument omkring Antidepressants namngett Lära om ångest är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Antidepressants. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Antidepressants till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Insurance Ring of Brazilia, Antidepressants office.