Czech version for Λύσεις φροντίδας δέρματος
Czech version

German version for Λύσεις φροντίδας δέρματος
German version

English version for Λύσεις φροντίδας δέρματος
English version

Spanish version for Λύσεις φροντίδας δέρματος
Spanish version

French version for Λύσεις φροντίδας δέρματος
French version

Greek version for Λύσεις φροντίδας δέρματος
Greek version

Italian version for Λύσεις φροντίδας δέρματος
Italian version

Dutch version for Λύσεις φροντίδας δέρματος
Dutch version

Portuguese version for Λύσεις φροντίδας δέρματος
Portuguese version

Swedish version for Λύσεις φροντίδας δέρματος
Swedish versionΛύσεις φροντίδας δέρματος home page

 

 

 
Λύσεις φροντίδας δέρματος

Skin care. Λύσεις φροντίδας δέρματος.

Το δέρμα παρέχει τη χρώση, από τα melanocytes, η οποία απορροφά μερικές από την ενδεχομένως επικίνδυνη ακτινοβολία στον ήλιο. Περιέχει επίσης τα ένζυμα επισκευής DNA που αντιστρέφουν τη UV ζημία, και οι άνθρωποι που στερούνται τα γονίδια για αυτά τα ένζυμα υφίστανται τα υψηλά ποσοστά καρκίνου δερμάτων. Μια μορφή κυρίως που παράγεται από το UV φως, κακοήθες μελάνωμα, είναι ιδιαίτερα της εισβολής, αναγκάζοντας το για να διαδώσει γρήγορα, και μπορεί συχνά να είναι θανάσιμη. Η ανθρώπινη χρώση δερμάτων ποικίλλει μεταξύ των πληθυσμών με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Αυτό έχει οδηγήσει μερικές φορές στην ταξινόμηση των ανθρώπων βάσει του χρώματος δερμάτων. Δείτε το άρθρο σχετικά με το ανθρώπινο χρώμα δερμάτων.

Το δέρμα στο πρόσωπο ενός προσώπου βλέπει από τους ανθρώπους ότι το πρόσωπο αλληλεπιδρά με. Για μερικούς ανθρώπους, επομένως, η του προσώπου φροντίδα δέρματος είναι ιδιαίτερα σημαντική, και χρησιμοποιούν συχνά τα καλλυντικά για να εξετάσουν την εμφάνιση του προσώπου και τον όρο του δέρματος, όπως εκείνοι για τον έλεγχο πόρων και μαύρα επικεφαλής να καθαρίσουν.

Τα τριχοειδή αγγεία αίματος βρίσκονται κάτω από την επιδερμίδα, και συνδέονται με arteriole και ένα venule. Τα αρτηριακά σκάφη διακλαδώσεων μπορούν να παρακάμψουν το δίκτυο στα αυτιά, τη μύτη και τα άκρα δακτύλου.

Dermis βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα και περιέχει διάφορες δομές συμπεριλαμβανομένων των σκαφών αίματος, των νεύρων, των θυλακίων τρίχας, του ομαλού μυός, των αδένων και του λεμφατικόυ ιστού. Αποτελείται από το χαλαρό συνδετικό αποκαλούμενο areolar συνδετικό ιστό ιστού ειδάλλως - το κολλαγόνο, η ελαστίνη και οι reticular ίνες είναι παρόντα. Οι μυ'ες ανυψωτών, που συνδέονται μεταξύ του papilla τρίχας και της επιδερμίδας, μπορούν να συμβληθούν, με συνέπεια την ίνα τρίχας που τραβιέται κατακόρυφα και consequentially προσκρούσεις χήνων.

Οι λειτουργίες του δέρματος είναι διαταραγμένες όταν είναι βρώμικο και γίνεται ευκολότερα χαλασμένο. Η απελευθέρωση των αντιβακτηριακών μειώσεων ενώσεων. Το βρώμικο δέρμα είναι περισσότερο επιρρεπές σε αναπτύσσει τις μολύνσεις. Τα καλλυντικά πρέπει να χρησιμοποιηθούν προσεκτικά επειδή αυτά μπορούν να προκαλέσουν τις αλλεργικές αντιδράσεις. Κάθε εποχή απαιτεί τον κατάλληλο ιματισμό προκειμένου να διευκολυνθεί η εξάτμιση του ιδρώτα. Το φως του ήλιου, το ύδωρ και ο αέρας διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην κράτηση του δέρματος υγιούς.

Το δέρμα υποστηρίζει τα οικοσυστήματα μικροοργανισμών του, συμπεριλαμβανομένων των ζυμών και των βακτηριδίων, οι οποίες δεν μπορούν να αφαιρεθούν από οποιοδήποτε ποσό καθαρισμού. Γενικά αυτοί οι οργανισμοί κρατούν το ένα άλλος στον έλεγχο και είναι μέρος ενός υγιούς δέρματος. Όταν η ισορροπία ενοχλείται, ε.γ., από τα αντιβιοτικά που σκοτώνουν τα βακτηρίδια, μπορεί να υπάρξει overgrowth και μια μόλυνση από τις ζύμες. Το δέρμα είναι συνεχές με την εσωτερική epithelial επένδυση του σώματος στα στόμια, κάθε ένα από τα οποία υποστηρίζει το συμπλήρωμα χλωρίδας του.

Ο σημαντικότερος τρόπος να φροντίσει για το δέρμα σας είναι να προστατευθεί από τις ακτίνες καταστροφής του ήλιου. Η υπεριώδης ακτινοβολία βλάπτει το δέρμα και μπορεί οδηγώ στις ρυτίδες, την πρόωρη γήρανση, τα σημεία ηλικίας, και τον καρκίνο. Πάρτε τις πρόσθετες προφυλάξεις για να σιγουρευτείτε το δέρμα ότι σας δεν εκτίθεται στις ακτίνες του ήλιου. Χρησιμοποιήστε φυσικό sunscreen, ή ένα moisturizer που περιέχει sunscreen (τουλάχιστον SPF 15) καθημερινά. Το δέρμα σας χρειάζεται κάποιο φως του ήλιου 10-15 λεπτά της άμεσης έκθεσης καθημερινά.

Όταν χρησιμοποιείτε το σαπούνι, προσπαθήστε ένα φυσικό πολύ ήπιο σαπούνι που δεν περιέχει οποιαδήποτε χρωστικές ουσίες, parabens ή αρώματα. Εξακολουθήστε το λουτρό με ένα ενυδατικό λοσιόν, που επικεντρώνεται στις ξηρές περιοχές προβλήματος. Ένα αγαθό όλο το φυσικό moisturizer είναι ένα από τα θεμέλια για μια υγιή θεραπευτική αγωγή φροντίδας δέρματος. Συνεχίστε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας για να κρατήσει το δέρμα υγιές. Τα χέρια και το πρόσωπό σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα για να βλάψουν καθημερινά, και μπορεί να πρέπει να ενυδατωστούν αρκετές φορές.

Μια ρουτίνα φροντίδας δέρματος δεν ειναι απαραίτητο να είναι επιμελημένη προκειμένου να είναι αποτελεσματική. Αλλά πρέπει να αναπτύξετε την κάποια ρουτίνα φροντίδας δέρματος βασισμένη στον τύπο δερμάτων σας, καθημερινές δραστηριότητες, και οι θρεπτικές ανάγκες έτσι ώστε μπορείτε να είστε βέβαιοι εσείς παίρνουν την πολύ καλύτερη προσοχή του δέρματός σας. Μετά από μια καθημερινή φροντίδα δέρματος το καθεστώς θα επιτρέψει επίσης σε σας για να αξιολογήσει περισσότερο το δέρμα σας για τις ανωμαλίες.

Πλύντε το δέρμα σας λεπτομερώς σε καθημερινή βάση για να αφαιρέσετε το ρύπο, τα συντρίμμια, τους ρύπους, και τη διαπνοή που συσσωρεύει σε καθημερινή βάση. Εάν έχετε το ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα, θερμό ύδωρ χρήσης μόνο για να πλύνετε το δέρμα σας και να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο φυσικό μέσο καθαρισμού κάθε λίγες ημέρες. Εάν έχετε το κανονικό ή ελαιούχο δέρμα, να είστε βέβαιος να πλύνει με ένα ευγενές μέσο καθαρισμού σε καθημερινή βάση. Να είστε βέβαιος να βουρτσίσει τα δόντια σας πρίν πλένει το πρόσωπό σας, δεδομένου ότι το υπόλειμμα οδοντόπαστας μπορεί να ενοχλήσει το ευαίσθητο του προσώπου δέρμα.

Εκτός αν το δέρμα σας είναι πολύ ελαιούχο, θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα moisturizer για να κρατήσετε καθημερινά το δέρμα σας ενυδατωμένο και υγιής. Το δέρμα σας χρειάζεται moisturizer όλο το έτος μακρύ και ως εσωτερική χειμερινή θερμότητα, και το θερινό ήλιο μπορεί να είναι εξίσου καταστρεπτικό στο δέρμα σας.

Η ακμή, τα σπυράκια, οι ηλιακές κηλίδες, τα σημεία ηλικίας, οι ρυτίδες και άλλα blemishes είναι όροι δερμάτων ότι άνθρωποι πανούκλας ο κόσμος. Η σφαιρική βιομηχανία ομορφιάς κάνει ήδη τα δισεκατομμύρια των δολαρίων κάθε έτος όπως οι γυναίκες αρχίζουν παντού τις αναζητήσεις για να συντηρήσουν (ή να επιτύχει) μια νεανική, εμφάνιση πυράκτωσης. Ανταποκριμένος σε αυτήν την ανάγκη, οι δερματολόγοι, και άλλοι ειδικοί συνεχίζουν να ψάχνουν τις καλύτερες και ασφαλέστερες πιθανές επεξεργασίες και τις διατυπώσεις για να καταπολεμήσουν τις ασθένειες δερμάτων, ο πιό κοινός των οποίων είναι ακμή.

Γιατί είναι ότι σχεδόν ο καθένας στη μεσαία τάξη στα ανώτερα επίπεδα demographics σε οποιαδήποτε χώρα ανησυχεί για να πάρει τις ρυτίδες; Ίσως είναι ο φόβος παλαιός ή παλαιό, ή η επιθυμία να φανεί κοινωνικά αποδεκτή, ή ακριβώς σαφής ματαιοδοξία. Όλοι έχουμε τους λόγους μας. Αλλά οποιοσδήποτε είναι, ο καθένας είναι ενωμένος στην επιθυμία να λυθεί αυτό το παλαιό πρόβλημα ηλικίας. Εντούτοις, κατά πρώτο λόγο, έχουμε ακόμη και οποιαδήποτε ιδέα για το ποιο προκαλεί πραγματικά αυτές τις φοβησμένες ρυτίδες; Είναι ιδιαίτερα πιθανό ότι όχι. Ο σημαντικότερος παράγοντας στην εύρεση μιας λύσης σε οποιοδήποτε πρόβλημα ανακαλύπτει την πρωταρχική αιτία από το.

Κατά τη διάρκεια των ετών, οι εμπειρογνώμονες ομορφιάς και οι γιατροί δερμάτων έχουν βρεί προϊόντα μιας τα απέραντα σειράς να μεταχειριστούν και να ελαχιστοποιήσουν τις ρυτίδες. Η βοήθεια κρεμών και αλοιφών αντι-ρυτίδων μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και αποτρέπει νέες από τη διαμόρφωση. Αυτές οι αλοιφές ρυτίδων και κρέμες αντι-γήρανσης βοηθούν πολλής στην αποκατάσταση της σταθερότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Επιπλέον, αυτά τα προϊόντα περιέχουν τα αντιοξειδωτικοους και τη ρετινόλη ότι όχι μόνο ενισχύσεις στη μείωση των ρυτίδων και λεπτές γραμμές στο δέρμα, αλλά και υποκινούν την παραγωγή κολλαγόνων.

Ενώ είναι αλήθεια ότι η φυσική ομορφιά είναι ακριβώς δέρμα βαθιά, δεν είναι ακόμα κανένας λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι, ιδιαίτερα γυναίκες, πρέπει να μην λάβουν υπόψη τη βασική φροντίδα δέρματος. Δεδομένου ότι το δέρμα είναι το πιο ακραίο στρώμα μας, εκτίθεται στα σκληρά στοιχεία του περιβάλλοντος. Και επειδή δεν είναι ασυνήθιστο για τους ανθρώπους να βασίσουν τις κρίσεις από την κάλυψή μας, με το πρόσωπο που είναι το πρώτο πράγμα που εξετάζουν, είναι μόνο κατάλληλο ότι πηγαίνουμε στα μεγάλα μήκη να κρατήσουμε το δέρμα μας καθαροί και φρέσκοι.

Λύσεις φροντίδας δέρματος. Skin care.


Ερμηνεία όρων

Dermis


Hypodermis


Ακμή


βακτηρίδια


επιδερμίδα


σπυράκια


υπεριώδης ακτινοβολία


Improve your salary - find new job. You are ready?


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Skin care ονομασμένος Λύσεις φροντίδας δέρματος είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Skin care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Skin care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Insurance Ring of Brazilia, Skin care office.