Czech version for Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση φαρμάκων σας
Czech version

German version for Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση φαρμάκων σας
German version

English version for Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση φαρμάκων σας
English version

Spanish version for Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση φαρμάκων σας
Spanish version

French version for Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση φαρμάκων σας
French version

Greek version for Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση φαρμάκων σας
Greek version

Italian version for Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση φαρμάκων σας
Italian version

Dutch version for Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση φαρμάκων σας
Dutch version

Portuguese version for Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση φαρμάκων σας
Portuguese version

Swedish version for Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση φαρμάκων σας
Swedish versionΈξυπνα βήματα στην αναζήτηση φαρμάκων σας home page

Εφ' όσον γυρίζει ο κόσμος και περιστρέφει, είμαστε είμαστε θα ζαλισμένοι και είμαστε κάνουμε θα τα λάθη.

Ρυάκια μελ

 

 
Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση φαρμάκων σας

Online pharmacy. Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση φαρμάκων σας.

Αξιολόγηση του hnformation υγείας Διαδικτύου

Το Διαδίκτυο έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και ψωνίζουμε. Η αύξηση του Διαδικτύου το έχει καταστήσει πιθανό να συγκρίνει τις τιμές και να αγοράσει τα προϊόντα χωρίς πάντα να αφήσει το σπίτι. Αλλά όταν να αγοράσει την ιατρική on-line, είναι σημαντικό να είναι πολύ προσεκτικό. Μερικοί ιστοχώροι πωλούν την ιατρική που μπορεί να μην είναι ασφαλής να χρησιμοποιήσει και θα μπορούσε να βάλει την υγεία σας σε κίνδυνο.

Τα φάρμακα που πώλησαν on-line μπορούν να είναι πλαστά (πλαστογραφία ή «copycat» φάρμακα) μπορέστε να είστε πάρα πολύ ισχυρός ή πάρα πολύ αδύνατος, ή να έχετε τα επικίνδυνα συστατικά, ή έχει λήξει (είναι ξεπερασμένος), ή δεν έχει εγκριθεί ή έχει ελεγχθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τα μη-ασφαλή πρότυπα, ή μη ασφαλής να χρησιμοποιήσει με άλλα ιατρική ή προϊόντα που χρησιμοποιείτε.

Πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας και να έχετε έναν φυσικό διαγωνισμό προτού να πάρετε οποιαδήποτε νέα ιατρική για πρώτη φορά. Ιατρική χρήσης μόνο που έχει οριστεί από το γιατρό σας ή έναν άλλο εμπιστευμένο επαγγελματία.
Αυτό που πρέπει να ξέρετε για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν να καταστήσουν το φάρμακό σας λιγότερο αποτελεσματικό, προκαλούν τις απροσδόκητες παρενέργειες, ή αυξάνουν τη δράση ενός ιδιαίτερου φαρμάκου. Μερικές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν ακόμη και να είναι επιβλαβείς σε σας.

Νωρίς στην ανάπτυξη ενός φαρμάκου, οι επιχειρήσεις πραγματοποιούν την έρευνα για να ανιχνεύσουν ή να προβλέψουν τις πιθανές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των φαρμάκων. Οι εμπειρογνώμονες αξιολογούν τις μελέτες φάρμακο-αλληλεπίδρασης ως τμήμα της αξιολόγησης της ασφάλειας ενός φαρμάκου.

Τρεις φάσεις κλινικών δοκιμών στους ανθρώπους πρέπει να συμβούν προτού να μπορέσει να πωληθεί ένα φάρμακο. Η φάση 1 μελέτες εστιάζει στις παρενέργειες ενός φαρμάκου και πώς το φάρμακο μεταβολίζεται και αποβάλλεται από το σώμα. Φάση 2 εστίαση μελετών στην αποτελεσματικότητα ενός φαρμάκου. Και συγχρονίστε 3 μελέτες συγκεντρώνει περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, η οποία περιλαμβάνει να χρησιμοποιήσει το φάρμακο σε σχέση με με άλλα φάρμακα.

Οι ερευνητές λένε ότι υπάρχουν διάφορες σημαντικές μεταβλητές που έχουν επιπτώσεις στις μεμονωμένες διαφορές στο πώς τα φάρμακα μεταβολίζονται, συμπεριλαμβανομένης της φυλής, του φύλου, της ηλικίας, και των συνθηκών υγιεινής. Παραδείγματος χάριν, οι άνθρωποι με το νεφρό ή την ασθένεια ήπαρ δεν αποβάλλουν τα φάρμακα από το σύστημά τους καθώς επίσης και τους ανθρώπους που είναι υγιή. Τα πολύ μικρά παιδιά και οι ηλικιωμένοι έχουν τον πιό αργό μεταβολισμό φαρμάκων από άλλοι, και οι γυναίκες μπορούν να μεταβολίσουν τα φάρμακα διαφορετικά από τους άνδρες σε μερικές περιπτώσεις.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων αρκετών ετών, έχει υπάρξει μια ουσιαστική αύξηση στον αριθμό μελετών φάρμακο-αλληλεπίδρασης που το FDA βλέπει στις νέες εφαρμογές φαρμάκων. Εάν οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων είναι αρκετά σημαντικές, μπορούν να αποτρέψουν ένα φάρμακο από την έγκριση από το FDA. Εάν η αντιπροσωπεία καθορίσει ότι οι γνωστές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν να ρυθμιστούν και ότι τα οφέλη ενός φαρμάκου ξεπερνούν τους κινδύνους για τον προοριζόμενο πληθυσμό σε βάρος, ένα φάρμακο θα εγκριθεί. Οι πληροφορίες φάρμακο-αλληλεπίδρασης πηγαίνουν έπειτα στο μαρκάρισμα του φαρμάκου στα τμήματα «κλινικής φαρμακολογίας,» «προφυλάξεις,» «προειδοποιήσεις,» «αντενδείξεις,» και «δόση και διοίκηση."

Οι προσφέροντες ιατρικές υπηρεσίες χρησιμοποιούν επίσης τα συγκροτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών με το λογισμικό διαλογής φάρμακο-αλληλεπίδρασης, την ηλεκτρονική ορίζοντας, και άλλη τεχνολογία. Mark Langdorf, Μ.Δ., η καρέκλα του τμήματος ιατρικής έκτακτης ανάγκης στο πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας, Irvine, λέει, «σε ένα πολυάσχολο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης, πρέπει γρήγορα να ανακαλύψετε τι ένας ασθενής παίρνει και πώς εκείνα τα φάρμακα θα μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν με άλλες επεξεργασίες."

Αλλά είναι καλός τρόπος -- οι καταναλωτές υπενθυμίζουν στους γιατρούς όλα που παίρνουν πότε ορίζονται ένα νέο φάρμακο. Έτσι μια υπομονετική δύναμη λέει: «Τώρα θυμηθείτε, παίρνω επίσης τα χάπια ελέγχου γέννησης. Υπάρχει ένας κίνδυνος αλληλεπίδρασης με αυτήν την νέα ιατρική;"

Μερικά αντιβιοτικά, όπως το rifampin, μπορούν να χαμηλώσουν την αποτελεσματικότητα των χαπιών ελέγχου γέννησης. Το Sildenafil, το ενεργό συστατικό στο στυτικό φάρμακο Viagra δυσλειτουργίας, δεν πρέπει να ληφθεί με τα νιτρικά άλατα για την επεξεργασία καρδιών λόγω της δυνατότητας για την επικίνδυνα χαμηλή πίεση αίματος.

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων με τα τρόφιμα και τα ποτά, παραδείγματος χάριν, που παίρνουν τα αντιβιοτικά quinolone όπως το ciprofloxacin με τα τρόφιμα και τα ποτά όπως τα colas, ο καφές, και η σοκολάτα που περιέχουν την καφεΐνη μπορούν να προκαλέσουν την αψηθυμία και τη νευρικότητα. Μπορεί να υπάρξει μια ενδεχομένως μοιραία αύξηση στην πίεση αίματος εάν την τα τρόφιμα που περιέχουν tyramine τρώγονται κατά λήψη των ανασταλτικών παραγόντων οξειδάσεων μονοαμίνης, φάρμακα που μεταχειρίζονται τις αναταραχές διάθεσης.
Τα οφέλη και οι κίνδυνοι φαρμάκων σας

Παραδείγματος χάριν, κάθε φορά που παίρνετε σε ένα αυτοκίνητο, υπάρχουν κίνδυνοι---η δυνατότητα ότι τα ανεπιθύμητα ή απροσδόκητα πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν. Θα μπορούσατε να έχετε ένα ατύχημα, προκαλώντας τη δαπανηρή ζημία στο αυτοκίνητό σας, ή τον τραυματισμό σε σας ή αγαπημένος. Αλλά υπάρχουν επίσης οφέλη στην οδήγηση σε ένα αυτοκίνητο: μπορείτε να ταξιδεψετε μακρύτερα και γρηγορότερα από περπατώντας, να φέρετε κατ' οίκον περισσότερα παντοπωλεία από το κατάστημα, και το ταξίδι στον κρύο ή υγρό καιρό στη μεγαλύτερη άνεση.

Η απόφαση οφελών και κινδύνου είναι μερικές φορές δύσκολο να καθεί. Η καλύτερη επιλογή εξαρτάται από την ιδιαίτερη κατάστασή σας. Πρέπει να αποφασίσετε ποιους κινδύνους μπορείτε και θα δεχτείτε προκειμένου να αποκτηθούν τα οφέλη που θέλετε.

Σε πολλές καταστάσεις, η συμβουλή από ειδήμονες του γιατρού σας, του φαρμακοποιού, ή άλλων επαγγελματιών υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε την απόφαση.

Για να χαμηλώσετε τους κινδύνους και να λάβετε τα πλήρη οφέλη των φαρμάκων χρειάζεστε τη συζήτηση α) με το γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλους επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης β) ξέρτε τα φάρμακά σας--συνταγή και εξωχρηματιστηριακός γ) διαβάστε την ετικέτα και ακολουθήστε τις κατευθύνσεις δ) αποφύγετε τις αλληλεπιδράσεις ε) ελέγξτε τα αποτελέσματα των φαρμάκων σας--και τα αποτελέσματα άλλων προϊόντων που χρησιμοποιείτε

Πριν τη χρήση μια ιατρική σιγουρεύεται ότι καταλαβαίνετε τις κατευθύνσεις ρωτήστε το γιατρό σας εάν έχετε τις ερωτήσεις ή τις ανησυχίες. Πάντα διπλός έλεγχος ότι έχετε τη σωστή ιατρική.

Πρίν αρχίζει οποιοδήποτε νέα ιατρική ή διαιτητικό συμπλήρωμα (συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών ή των βοτανικών συμπληρωμάτων), ρωτήστε το γιατρό σας πάλι εάν υπάρχουν πιθανές αλληλεπιδράσεις με αυτό που χρησιμοποιείτε αυτήν την περίοδο.

Πρέπει να ξέρετε τι για να κάνετε εάν δοκιμάζετε τις παρενέργειες και πότε για να ειδοποιήσετε το γιατρό σας, και ξέρετε πότε πρέπει να παρατηρήσετε μια βελτίωση και πότε για να υποβάλετε έκθεση πίσω.
Pharmacy today. Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση φαρμάκων σας.
Improve your salary - find new job. You are ready?


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση φαρμάκων σας και σχετικός με Online pharmacy, Pharmacy today παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Online pharmacy ή Pharmacy today. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Insurance Ring of Brazilia, Pharmacy today office.