Czech version for Voel uw huid - is schoonheid?
Czech version

German version for Voel uw huid - is schoonheid?
German version

English version for Voel uw huid - is schoonheid?
English version

Spanish version for Voel uw huid - is schoonheid?
Spanish version

French version for Voel uw huid - is schoonheid?
French version

Greek version for Voel uw huid - is schoonheid?
Greek version

Italian version for Voel uw huid - is schoonheid?
Italian version

Dutch version for Voel uw huid - is schoonheid?
Dutch version

Portuguese version for Voel uw huid - is schoonheid?
Portuguese version

Swedish version for Voel uw huid - is schoonheid?
Swedish versionVoel uw huid - is schoonheid? home page

De rimpels zouden slechts moeten erop wijzen waar de glimlachen zijn geweest.

Teken Twain

 

 
Voel uw huid - is schoonheid?

 

 

 Skin care. Voel uw huid - is schoonheid?.

Leer uw huid

De huid is samengesteld uit de epidermis en dermis. Onder deze lagen ligt hypodermis (onderhuidse vetlaag), wat niet gewoonlijk geclassificeerd als laag van huid is.

De buitenste epidermis is bestaat uit gelaagd squamous epithelium met een onderliggend kelderverdiepingsmembraan. Het bevat geen bloedvat, en door verspreiding van dermis gevoed. Het belangrijkste type van cellen die omhoog de epidermis maken is keratinocytes, met ook aanwezige melanocytes en cellen Langerhans. De epidermis kan verder in de volgende lagen (begin met de buitenste laag) worden onderverdeeld: corneum, lucidum, granulosum, spinosum, basale. De cellen worden gevormd door mitose bij de diepste lagen. Zij bewegen zich op lagen het van vorm veranderen en samenstelling aangezien zij onderscheiden, veroorzakend uitdrukking van nieuwe types van keratinegenen. Zij bereiken uiteindelijk corneum en worden weg afgeworpen (afschilfering). Dit proces wordt genoemd keratinization en plaatsvindt binnen ongeveer 30 dagen. Deze laag van huid is de oorzaak van het houden van water in het lichaam en het weg houden van andere schadelijke chemische producten en ziekteverwekkers.

De haarvaten van het bloed worden gevonden onder de epidermis, en zijn verbonden met arteriole en een venule. De slagaderlijke shuntschepen kunnen het netwerk in oren, de neus en de vingertoppen mijden.

De belangrijkste celtypes van huid zijn fibroblasten, adipocytes (vette opslag) en macrophages. Sebaceous klieren zijn exocrineklieren die vetafscheiding, een mengsel van lipiden en wasachtige substanties produceren: smering, waterdicht makend, het zacht worden en antibactericidal de acties zijn onder de vele functies van vetafscheiding. De klieren van het zweet stellen via een buis op de huid open door een porie.

Dermis kan in de papil en reticulaire lagen worden verdeeld. De papillaag is buitenste en breidt zich in dermis uit om het van schepen te voorzien. Het is samengesteld uit los geschikte vezels. De papil randen maken omhoog de lijnen van de handen. De reticulaire laag is dichter en is ononderbroken met hypodermis. Het bevat het grootste deel van de structuren (zoals zweetklieren). De reticulaire laag is samengesteld uit onregelmatig geschikte vezels en verzet zichzich tegen het uitrekken.

Hypodermis is een geen deel van de huid, en ligt onder dermis. Zijn doel is de huid aan onderliggende been en spier vast te maken evenals voorziend het van bloedvat en zenuwen. Het bestaat uit losse verbindingsweefsel en elastine. De belangrijkste celtypes zijn fibroblasten, macrophages en adipocytes (hypodermis bevat 50% van lichaamsvet). Het vet dient als het opvullen en isolatie voor het lichaam.

De huid kan zijn dividided in dikke en dunne types. De dikke huid is aanwezig op de zolen van de voeten en de palmen van de handen. Het heeft een grotere laagcorneum met een hogere keratineinhoud. De dikke huid kweekt geen haar; zijn doel is te helpen grijpen. De dunne huid is aanwezig op het grootste deel van het lichaam en heeft een kleinere laagcorneum en minder papillaeranden. Het heeft haar en is zachter en elastischer. De kenmerken van de huid, met inbegrip van sensorische zenuwdichtheid en het type van haar, variëren met plaats op het lichaam.

De huid moet regelmatig worden schoongemaakt. Tenzij genoeg zorg wordt genomen zal het gebarsten of ontstoken worden. De vuile huid keurt de ontwikkeling van pathogene organismen goed.

Constant het pellen van dode cellen van de epidermismengeling met de afscheidingen van het zweet en sebaceous klieren en het stof vond op de huid om een vuile laag op zijn oppervlakte te vormen. Als gereinigd niet beginnen het vuil en de dode huiddunne modder het uitzenden van een vuile geur te ontbinden.
Voel uw huid - is schoonheid?. Skin care.


Termijnen op deze pagina

Acne


Bacteriën


Dermis


Epidermis


Hypodermis


Pimples


Ultraviolette straling


Improve your salary - find new job. You are ready?


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Skin care genoemd Voel uw huid - is schoonheid? is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Skin care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Skin care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Insurance Ring of Brazilia, Skin care office.