Czech version for Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
Czech version

German version for Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
German version

English version for Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
English version

Spanish version for Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
Spanish version

French version for Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
French version

Greek version for Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
Greek version

Italian version for Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
Italian version

Dutch version for Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
Dutch version

Portuguese version for Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
Portuguese version

Swedish version for Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies
Swedish versionHoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies home page

 

 

 
Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies

 

 

 Hoodia. Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies.

Een installatie die uw honger kan uitzetten

Gordonii van Hoodia, „Whoo DE AH“, is de botanische naam voor een leafless, spiky succulente installatie die hoofdzakelijk door de semi-aride gebieden van Zuid-Afrika de woestijn van Kalahari kweekt. San (lokale inwoners) heeft rationeel stammen Hoodia gebruikt om honger en dorst te verhelpen wanneer op lange reizen, aangezien het als repressieve eetlust dienst doet.

Hoodia (of Hoodia Gordonii) zijn een Zuidafrikaanse woningsinstallatie die de Bosjesman van San heeft gebruikt helpen lange de jachtexpeditiions voor generaties verdragen. Hoodia Gordonii is eigenlijk succulent niet dat met een cactus moet worden verward. Het behoort in de succulente familie van Asclepiadaceae samen met stapelia, stephanotis en vinca. Er zijn ongeveer 20 soorten in de soort van Asclepiadaceae. Aangezien het groeit vormt het gestamde hoge massa's ongeveer één voet en draagt, bleke purpere saucer-vormige bloemen in schaduwen van rode of purpere bruin.
Het onderzoek van Hoodia

De wetenschappers op het Zuidafrikaanse Centrum voor Wetenschappelijk en Industrieel Onderzoek waren de eerste om met succes te bewijzen dat Hoodia een mirakelmolecule bevat die de eetlust onderdrukt. Later, werd een menselijke klinische proef geleid door wetenschappers in Leicester Engeland. Een groep morbide zwaarlijvige mannen en vrouwen nam deel. Werd van de helft van groep gegeven Hoodia en de helft werd gegeven een placebo. Begin 15 dagen, had de groep op Hoodia hun voedselopname door 1000 calorieën per dag verminderd. Gezien het gemiddelde dagelijkse dieet is rond 2200 calorieën, was dit een overweldigend succes.

Na jaren van zorgvuldig onderzoek, isoleerden de wetenschappers verscheidene samenstellingen in dit alle-natuurlijke voedsel dat van dramatisch gewichtsverlies, P57 de oorzaak was, die wijd is gemeld, slechts één van verscheidene chemische samenstellingen die in succulente Hoodia worden gevonden geweest. Niet alleen werd het bewezen volledig veilig, bevat het geen bevordert die tot het woelige gevoel kon bijdragen verbonden aan de producten van het gewichtsverlies van het laatste decennium.

De onafhankelijke tests die in Leicester, Engeland op zwaarlijvige individuen van alle gangen van het leven worden uitgevoerd hebben bewezen dat over een 15 dagperiode, de voedselopname door 1000 calorieën per dag werd verminderd.
De vervalste pillen van het het gewichtsverlies van hoodiagordonii

Zuivere Hoodia die eetlust repressieve kwaliteiten bevat wordt slechts gekweekt in één specifiek gebied in Zuid-Afrika. Als Hoodia van China, de V.S. of een ander deel van de wereld is en niet van een Zuidafrikaans Certificaat van de Overheid van Authenticiteit vergezeld gaat, is het product inferieur en ondoeltreffend.

Zuivere 100% Hoodia die direct van Zuid-Afrika wordt ingevoerd is zeer duur en moeilijk om … te verwerven om het even welke producten Hoodia die aan goedkope prijzen worden verkocht niet het echte ding zijn en niet zal werken. Ook, maken de producten Hoodia die grote hoeveelheden zuivere Hoodia in elke pil eisen te bevatten of valse eisen of het product met vullers dramatisch verdund. Het feit is een gemiddelde persoon waarschijnlijk zou worden ziek als zij meer dan 800mgs van echte Hoodia op een gegeven moment verbruikten.

Hoodia wordt ook gekend door tuinbouwdeskundigen zoals zijnd uiterst moeilijk om in gevangenschap te cultiveren. De installaties rotten gemakkelijk, en zij zullen niet in regelmatige grond groeien -- zij hebben zandige grond met uitstekende drainage nodig. Ook, om geen dingen moeilijker te maken, worden deze installaties bestoven door bijen, worden zij bestoven door vliegen. Om de vliegen aan te trekken, zendt hun bloei een sterke, repulsive geur uit die een partij zoals rottend vlees ruikt.

Al dit middelen dat als hoodia werkelijk met het publiek aanslaat -- de levering zal vele jaren nog strakker zijn. De prijzen gaan uitgaan, en uiteindelijk, slechts rijk kan zich de pillen kunnen veroorloven noodzakelijk om gewicht te verliezen.
De medicijnencombinatie van Hoodia

Er zijn geen bekende gemelde bijwerkingen aan het gebruiken van Hoodia Gordonii die tot op heden zijn gemeld.

Hoodia werd gegeten als vers voedsel door de stam van San voor duizenden jaren met nul bijwerkingen.

Voor zover de wetenschappers het weten, zijn er geen negatieve bijwerkingen. Lokaal San, de waarvan voorvaderen de installatie voor duizenden jaren hebben gebruikt, beweert dat er geen negatieve bijwerkingen zijn. Zo kan Hoodia samen met voorschriftmedicijnen worden gebruikt.

ow lang duurt Hoodia aan het werk? Binnen één uur na het nemen van 2 capsules, zal Hoodia uw eetlust rond 4-8 uren onderdrukken.
Weight loss. Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies.
Improve your salary - find new job. You are ready?


 

 Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Hoodia - nieuwe manier voor gewichtsverlies en verwant met Hoodia, Weight loss wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Hoodia of Weight loss. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Insurance Ring of Brazilia, Weight loss office.