De wanorde van de bezorgdheid - vormen en symptomen. Het leren van menopause. Wat is het erectiele dysfunctie? Improve your salary - find new job. You are ready?.

Czech version for De wanorde van de bezorgdheid - vormen en symptomen. Het leren van menopause. Wat is het erectiele dysfunctie?
Czech version

German version for De wanorde van de bezorgdheid - vormen en symptomen. Het leren van menopause. Wat is het erectiele dysfunctie?
German version

English version for De wanorde van de bezorgdheid - vormen en symptomen. Het leren van menopause. Wat is het erectiele dysfunctie?
English version

Spanish version for De wanorde van de bezorgdheid - vormen en symptomen. Het leren van menopause. Wat is het erectiele dysfunctie?
Spanish version

French version for De wanorde van de bezorgdheid - vormen en symptomen. Het leren van menopause. Wat is het erectiele dysfunctie?
French version

Greek version for De wanorde van de bezorgdheid - vormen en symptomen. Het leren van menopause. Wat is het erectiele dysfunctie?
Greek version

Italian version for De wanorde van de bezorgdheid - vormen en symptomen. Het leren van menopause. Wat is het erectiele dysfunctie?
Italian version

Dutch version for De wanorde van de bezorgdheid - vormen en symptomen. Het leren van menopause. Wat is het erectiele dysfunctie?
Dutch version

Portuguese version for De wanorde van de bezorgdheid - vormen en symptomen. Het leren van menopause. Wat is het erectiele dysfunctie?
Portuguese version

Swedish version for De wanorde van de bezorgdheid - vormen en symptomen. Het leren van menopause. Wat is het erectiele dysfunctie?
Swedish version

 

 

Onze gezondheid in onze handen


De wanorde van de bezorgdheid - vormen en symptomen

De wanorde van de bezorgdheid - vormen en symptomen

De belangrijke depressie, het soort depressie dat het waarschijnlijkst van behandeling met medicijnen zal profiteren, is meer dan enkel de „blauw.„Het is een voorwaarde die 2 weken of meer, duurt en zich in de capaciteit van een persoon mengt om dagelijkse taken te dragen en van activiteiten te genieten die eerder genoegen brachten. De depressie wordt geassoci�ërd met het abnormale functioneren van de hersenen. Een interactie tussen genetische tendens en het levensgeschiedenis schijnt om de gedeprimeerde kans te bepalen van een persoon om te worden. De episoden van depressie kunnen door spanning, moeilijke het levensgebeurtenissen, bijwerkingen van medicijnen, of medicijn/substantieterugtrekking, of zelfs virale besmettingen worden teweeggebracht die de hersenen kunnen beïnvloeden.

Het gevoel verbonden aan bezorgdheid omvat ongeduld, apprehensiveness, geprikkeldheid, en verminderde capaciteit zich te concentreren. De mensen die aan bezorgdheid lijden kunnen zich ook ongerust maken, om geen bepaalde reden, dat slecht iets aan zich of hun gehouden van degenen gaat gebeuren. De individuen met bezorgdheidswanorde kunnen dergelijke verklaringen afleggen zoals: - I dacht altijd ik enkel worrier was, maar ik zou me over dingen voor dagen, aan het punt ongerust maken waar ik niet zelfs kon slapen. - Ik had een zeer sterk gevoel van dreigend noodlot, als verloor ik controle op een extreme manier. - Ik werd altijd ongerust gemaakt dat als ik bepaalde dingen niet deed, mijn ouders gingen sterven. - Ik voelde alsof mijn hart ging exploderen, en ik kon niet kalmeren.

Als hartkwaal en diabetes, is de hersenenwanorde complex en vloeit waarschijnlijk uit een combinatie genetische, gedrags, ontwikkelings, en andere factoren voort.

Gebruikend de technologieën van de hersenenweergave en neurochemical technieken, vinden de wetenschappers dat een netwerk van op elkaar inwerkende structuren van deze emoties de oorzaak is. Veel onderzoekscentra op amygdala, een amandel-vormige structuur diep binnen de hersenen. Amygdala wordt verondersteld om als communicatie hub tussen de delen van de hersenen dat proces inkomende sensorische signalen te dienen en de delen die hen interpreteren. Het kan signaleren dat een bedreiging aanwezig, is en een een vreesreactie of bezorgdheid teweegbrengt. Het blijkt dat het emotionele geheugen dat in het centrale deel van amygdala wordt opgeslagen kan een rol in wanorde spelen die zeer verschillende vrees, zoals fobieën impliceren, terwijl de verschillende delen kunnen worden geïmpliceerdh in andere vormen van bezorgdheid.

lees verhaal

Het leren van menopause

Het leren van menopause

Een hete flits is een gevoel beschreven zoals zijnd plotseling heet, gespoeld en ongemakkelijk, vooral in het gezicht en de hals. De hete flitsen komen in uitbarstingen of vloed die gewoonlijk een paar seconden aan een paar notulen duren. Zij worden door veranderingen in het manierbloedvat ontspannen en aangaan en worden verondersteld veroorzaakt om op de veranderingen in het oestrogeenniveaus van een vrouw worden betrekking gehad.

De slaap wordt vaak gestoord door nighttime hete flitsen. Een gebrek op lange termijn aan slaap kan tot veranderingen in stemmingen en emoties leiden. De chemische veranderingen die tijdens menopause gebeuren verhogen niet het risico van depressie. Nochtans, ervaren vele vrouwen het belangrijke leven verandert tijdens hun middentijd met inbegrip van menopause en slaapstoringen, die het risico kunnen verhogen om depressie te ontwikkelen.

Vóór menopause, hebben de vrouwen lagere tarieven van hartaanval en slag dan mannen. Na menopause, echter, blijft het tarief van hartkwaal bij vrouwen toenemen en evenaart dat van mannen voorbij leeftijd 65.

Een andere test is endometrial biopsie. Een endometrial biopsie is een bureauprocedure waarin een uiterst klein stuk van endometrial weefsel van binnenuit de baarmoeder wordt genomen en onder een microscoop voor tekens van kanker onderzocht. Deze test kan worden gedaan wanneer een vrouw het onregelmatige, frequente of zware aftappen heeft, maar het wordt niet uit routine geadviseerd als test voor menopause.

lees verhaal

Wat is het erectiele dysfunctie?

Wat is het erectiele dysfunctie?

De emotionele factoren die geslacht beïnvloeden omvatten zowel interpersoonlijke problemen (zoals echtelijke/verhoudingsproblemen, of gebrek aan vertrouwen als open communicatie tussen partners) en psychologische problemen binnen het individu (depressie, seksuele vrees of schuld, voorbij seksueel trauma, etc.).

Er kunnen medische oorzaken zijn aan deze wanorde, zoals verminderd bloedstroom of gebrek aan vaginale smering. De chronische ziekte kan ook bijdragen, evenals de aard van het verband tussen de partners. Zoals het succes van sildenafil (Viagra) getuigt van, is de meeste erectiele wanorde bij mensen hoofdzakelijk fysieke, niet psychologische voorwaarden.

Het is precies onduidelijk wat vaginismus veroorzaakt, maar men denkt dat het afgelopen seksuele trauma (zoals verkrachting of misbruik) een rol kan spelen. Een andere vrouwelijke seksuele pijnwanorde wordt genoemd vulvodynia of vulvar vestibulitis. In deze voorwaarde, ervaren de vrouwen het branden pijn tijdens geslacht dat om op problemen met de huid in de vulvar en vaginale gebieden schijnt worden betrekking gehad. De oorzaak is onbekend.

Vele medicijnen veroorzaken problemen met seksuele functie, met inbegrip van drugs voor hoge bloeddruk, depressie, hartkwaal en prostate kanker.

Weinig is gekend over hoe te om erectiele dysfunctie te verhinderen. Nochtans, kunnen het vermijden van het roken van sigaretten en het handhaven van normale bloeddruk en cholesterolniveaus helpen omdat het roken en met hoog cholesterolgehalte bloedvat kan beïnvloeden. De mensen met diabetes zouden moeten ernaar streven om de niveaus van de bloedsuiker onder controle te houden. Omdat bepaalde medicijnen met erectiele dysfunctie zijn geassoci�ërd, vraag uw arts over mogelijke bijwerkingen alvorens u begint om het even welk nieuw voorschrift te gebruiken.

lees verhaal

 

 

Read our other articles:
Improve your salary - find new job. You are ready?

Sitemap© Copyright 2007 Insurance Ring of Brazilia.