Μάθετε τους φόβους. Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας. Πώς να χρησιμοποιήσει Hoodia για να χάσει το βάρος. Improve your salary - find new job. You are ready?.

Czech version for Μάθετε τους φόβους. Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας. Πώς να χρησιμοποιήσει Hoodia για να χάσει το βάρος.
Czech version

German version for Μάθετε τους φόβους. Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας. Πώς να χρησιμοποιήσει Hoodia για να χάσει το βάρος.
German version

English version for Μάθετε τους φόβους. Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας. Πώς να χρησιμοποιήσει Hoodia για να χάσει το βάρος.
English version

Spanish version for Μάθετε τους φόβους. Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας. Πώς να χρησιμοποιήσει Hoodia για να χάσει το βάρος.
Spanish version

French version for Μάθετε τους φόβους. Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας. Πώς να χρησιμοποιήσει Hoodia για να χάσει το βάρος.
French version

Greek version for Μάθετε τους φόβους. Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας. Πώς να χρησιμοποιήσει Hoodia για να χάσει το βάρος.
Greek version

Italian version for Μάθετε τους φόβους. Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας. Πώς να χρησιμοποιήσει Hoodia για να χάσει το βάρος.
Italian version

Dutch version for Μάθετε τους φόβους. Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας. Πώς να χρησιμοποιήσει Hoodia για να χάσει το βάρος.
Dutch version

Portuguese version for Μάθετε τους φόβους. Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας. Πώς να χρησιμοποιήσει Hoodia για να χάσει το βάρος.
Portuguese version

Swedish version for Μάθετε τους φόβους. Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας. Πώς να χρησιμοποιήσει Hoodia για να χάσει το βάρος.
Swedish version

 

 

Άκρες για μια υγιή ζωή


Μάθετε τους φόβους

Μάθετε τους φόβους

Οι αναταραχές ανησυχίας είναι σοβαρές ιατρικές ασθένειες που έχουν επιπτώσεις σε περίπου 19 εκατομμύριο αμερικανικούς ενηλίκους. Αυτές οι αναταραχές γεμίζουν τις ζωές των ανθρώπων με τη συντριπτικούς ανησυχία και το φόβο. Αντίθετα από τη σχετικά ήπια, συνοπτική ανησυχία που προκαλείται από ένα αγχωτικό γεγονός όπως μια επιχειρησιακή παρουσίαση ή μια πρώτη ημερομηνία, οι αναταραχές ανησυχίας είναι χρόνιες, ανηλεείς, και μπορούν να αυξηθούν σταδιακά χειρότερα εάν όχι μεταχειρισμένος.

1. Θυμηθείτε ότι αν και τα συναισθήματα και τα συμπτώματά σας είναι πολύ εκφοβίζοντας, δεν είναι επικίνδυνοι ή επιβλαβείς. 2. Καταλάβετε ότι τι δοκιμάζετε είναι μια υπερβολή των κανονικών σωματικών αντιδράσεών σας που τονίζουν. 3. Μην παλεψτε τα συναισθήματά σας ή μην προσπαθήστε να τα επιθυμήσετε μακριά. Περισσότερο είστε πρόθυμοι να τους αντιμετωπίσετε, λιγότερο ο έντονος θα γίνουν. 4. Μην προσθέστε στον πανικό σας με τη σκέψη για αυτό που «η δύναμη» συμβαίνει. 5. Παραμονή στο παρόν. Η ειδοποίηση τι συμβαίνει πραγματικά σε σας σε αντιδιαστολή με αυτό που σκέφτεστε τη δύναμη συμβαίνει. 6. Ονομάστε το επίπεδο φόβου σας από μηδέν έως 10 και προσέξτε αυτό ανεβαίνει και κατεβάζει. Ειδοποίηση ότι δεν μένει πολύ σε έναν υψηλού επιπέδου για περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα. 7. Όταν ο φόβος αρχίζει να προκαλεί «τι εάν» να σκεφτεί, η εστίαση επάνω και εκτελεί έναν απλό και εύχρηστο στόχο όπως να μετρήσει προς τα πίσω από 100 από τα threes ή η θραύση μιας λαστιχένιας ζώνης στον καρπό σας. 8. Ειδοποίηση ότι όταν σταματάτε τις εκφοβίζοντας σκέψεις στο φόβο σας, αρχίζει να εξασθενίζει. 9. Όταν ο φόβος έρχεται, τον αναμείνετε και δεχτείτε. Περιμένετε και του δώστε το χρόνο να περάσει χωρίς τρέξιμο μακρυά από το. 10. Να είστε υπερήφανος της προόδου σημειώνετε, και σκέφτεστε για το πώς αγαθό που θα αισθανθείτε πότε πετυχαίνετε αυτή τη φορά.

Είναι σημαντικό ότι αισθάνεστε άνετοι με τη θεραπεία που ο διανοητικός προσφέρων ιατρικές υπηρεσίες προτείνει. Εάν αυτό δεν ισχύει, επιδιώξτε τη βοήθεια αλλού. Εντούτοις, εάν έχετε πάρει το φάρμακο, είναι σημαντικό να μην διακοπεί απότομα, όπως δηλώνεται πριν. Ορισμένα φάρμακα πρέπει να λεπτύνουν κάτω από τη επίβλεψη του παθολόγου σας.

πλήρης ιστορία

Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας

Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας

Τα φάρμακα που πώλησαν on-line μπορούν να είναι πλαστά (πλαστογραφία ή «copycat» φάρμακα) μπορέστε να είστε πάρα πολύ ισχυρός ή πάρα πολύ αδύνατος, ή να έχετε τα επικίνδυνα συστατικά, ή έχει λήξει (είναι ξεπερασμένος), ή δεν έχει εγκριθεί ή έχει ελεγχθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τα μη-ασφαλή πρότυπα, ή μη ασφαλής να χρησιμοποιήσει με άλλα ιατρική ή προϊόντα που χρησιμοποιείτε.

Τρεις φάσεις κλινικών δοκιμών στους ανθρώπους πρέπει να συμβούν προτού να μπορέσει να πωληθεί ένα φάρμακο. Η φάση 1 μελέτες εστιάζει στις παρενέργειες ενός φαρμάκου και πώς το φάρμακο μεταβολίζεται και αποβάλλεται από το σώμα. Φάση 2 εστίαση μελετών στην αποτελεσματικότητα ενός φαρμάκου. Και συγχρονίστε 3 μελέτες συγκεντρώνει περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, η οποία περιλαμβάνει να χρησιμοποιήσει το φάρμακο σε σχέση με με άλλα φάρμακα.

Η απόφαση οφελών και κινδύνου είναι μερικές φορές δύσκολο να καθεί. Η καλύτερη επιλογή εξαρτάται από την ιδιαίτερη κατάστασή σας. Πρέπει να αποφασίσετε ποιους κινδύνους μπορείτε και θα δεχτείτε προκειμένου να αποκτηθούν τα οφέλη που θέλετε.

Σε πολλές καταστάσεις, η συμβουλή από ειδήμονες του γιατρού σας, του φαρμακοποιού, ή άλλων επαγγελματιών υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε την απόφαση.

πλήρης ιστορία

Πώς να χρησιμοποιήσει Hoodia για να χάσει το βάρος

Πώς να χρησιμοποιήσει Hoodia για να χάσει το βάρος

Εάν δεν έχετε ακούσει για Hoodia ακόμα, σύντομα επειδή ως νέο συμπλήρωμα θαύματος για την ασφαλή, αποτελεσματική απώλεια βάρους. Το gordonii Hoodia, (Hoodia) είναι το βοτανικό όνομα για έναν κάκτο όπως τις εγκαταστάσεις που αυξάνονται στη νότια Αφρική. Οι επιστήμονες έχουν απομονώσει πρόσφατα διάφορες ενώσεις σε αυτές τις καταπληκτικές εγκαταστάσεις που είναι αρμόδιες για τη δραματική απώλεια βάρους. Αυτή η όλος-φυσική όρεξη καταπιεστική επιδοκιμάζεται επίσης για τον περιορισμό κανενός επικίνδυνου τονωτικού που προκάλεσε τις δυσμενείς παρενέργειες που συνδέθηκαν με τα προϊόντα απώλειας βάρους της τελευταίας δεκαετίας.

Το σήμα πείνας κλείνεται μόνο όταν σκέφτεται ο υποθάλαμός σας ότι έχετε φάει αρκετά τρόφιμα. Ο υποθάλαμός σας -- μέρος του ενδοκρινούς συστήματος του σώματός σας -- αποφασίζει αυτό με την αντίληψη της ανόδου της ζάχαρης (γλυκόζη) στο αίμα σας. Φάτε αρκετούς υδατάνθρακες, και τις ανόδους ζάχαρης αίματός σας, το οποίο πείθει τον υποθάλαμό σας για να πει τον εγκέφαλό σας ότι δεν είστε πλέον πεινασμένοι.

Τα χάπια Hoodia είναι ο αποταμιευτής ζωής μου. Έχω ένα πρόβλημα θυροειδή και αυτό προκαλεί το κέρδος κατάθλιψης και βάρους. Αυτά τα χάπια παίρνουν την πείνα μου μακριά έτσι μπορώ να πάρω πίσω στη μορφή και μου κάνουν την ευτυχή, συμπαθητική «παρενέργεια» -) Τώρα ο γιατρός μου τους παίρνει επίσης! Μ S (Γερμανία).

πλήρης ιστορία

 

 

Read our other articles:
Improve your salary - find new job. You are ready?

Sitemap© Copyright 2007 Insurance Ring of Brazilia.