Czech version for Slim ben in uw geneeskundeonderzoek
Czech version

German version for Slim ben in uw geneeskundeonderzoek
German version

English version for Slim ben in uw geneeskundeonderzoek
English version

Spanish version for Slim ben in uw geneeskundeonderzoek
Spanish version

French version for Slim ben in uw geneeskundeonderzoek
French version

Greek version for Slim ben in uw geneeskundeonderzoek
Greek version

Italian version for Slim ben in uw geneeskundeonderzoek
Italian version

Dutch version for Slim ben in uw geneeskundeonderzoek
Dutch version

Portuguese version for Slim ben in uw geneeskundeonderzoek
Portuguese version

Swedish version for Slim ben in uw geneeskundeonderzoek
Swedish versionSlim ben in uw geneeskundeonderzoek home page

Een mens zou nooit beschaamd moeten zijn te bezitten hij is geweest in verkeerd, die maar zeggend is... dat hij wijzer is vandaag dan was hij yesterday.

Alexander Pope, in Swift

 

 
Slim ben in uw geneeskundeonderzoek

Online pharmacy. Slim ben in uw geneeskundeonderzoek.

Internet heeft de manier veranderd wij leven, werken en winkelen. De groei van Internet heeft het mogelijk om prijzen te vergelijken en producten te kopen gemaakt zonder huis ooit te verlaten. Maar wanneer het over het kopen van geneeskunde online komt, is het belangrijk om zeer zorgvuldig te zijn. Sommige websites verkopen geneeskunde die niet veilig kan zijn te gebruiken en uw gezondheid op risico kon zetten.

U moet met uw arts spreken en een fysiek examen hebben alvorens u om het even welke nieuwe geneeskunde voor het eerst wordt. De geneeskunde van het gebruik slechts die door uw arts of een andere vertrouwde op beroeps is voorgeschreven.

Zeker ben uw privacy beschermd is: zoek privacy en veiligheidsbeleid die gemakkelijk-aan-vondst zijn en gemakkelijk-aan-begrijpen. Geef geen persoonlijke informatie zoals sociale voorzieningenaantal, creditcard, of medisch of de gezondheidsgeschiedenis, tenzij u de website zeker bent zal uw informatie veilig en privé houden.

Zorg ervoor de plaats een voorschrift vereist en een apotheker beschikbaar voor vragen heeft.

Er zijn meer kansen vandaag dan ooit voordien om over uw gezondheid te leren en betere zorg van zich te nemen. Het is ook belangrijker dan ooit te weten over de geneesmiddelen u neemt.

Lezen van het etiket telkens als u een nonprescription of voorschriftdrug en het vergen van de tijd om over druginteractie gebruikt te leren kan aan uw gezondheid kritiek zijn. U kunt het risico van potentieel schadelijke druginteractie en bijwerkingen met een weinig kennis en gezond verstand verminderen.

Wanneer een drug mondeling wordt genomen, reist het gewoonlijk van de maag naar de lever, waar het het metaboliseren-proces kan zijn om chemische producten op te splitsen en te verwijderen uit het lichaam. De enzymen zijn complexe proteïnen die als katalysators in de aanvang van of het versnellen van chemische reacties dienst doen. Zij veroorzaken een specifieke chemische verandering in andere substanties zonder worden veranderd.

Het was dat de enige manier om voor druginteractie te testen in mensen was. Nu kunnen de drugbedrijven vijf reageerbuizen met de vijf belangrijkste wegen voor metabolisme nemen en hun drugs aanbrengen om te zien of het door CYP450 heeft gemetaboliseerd. Dit staat toe om een lijst van mogelijke interactie te produceren die op hun bevindingen worden gebaseerd.

Niet zal alles die in een reageerbuis gebeurt zinvol in mensen, niettemin worden. De resultaten van deze test-buis studies kunnen ons vertellen of behoefte om verder het testen in mensen te doen om te weten te komen als een interactie klinisch significant is.

Drie fasen van klinische proeven in mensen moeten gebeuren alvorens een drug kan worden op de markt gebracht. Fase 1 studies concentreert zich op de bijwerkingen van een drug en hoe de drug wordt gemetaboliseerd en van het lichaam geëlimineerda. Fase 2 studiesnadruk op de doeltreffendheid van een drug. En Fase 3 studies verzamelt meer informatie over veiligheid en doeltreffendheid, die het gebruiken van de drug in combinatie met andere drugs omvat.

In de loop van de laatste verscheidene jaren, is er een wezenlijke verhoging van het aantal drug-interactie studies geweest FDA in nieuwe drugtoepassingen ziet. Als de druginteractie genoeg significant zijn, kunnen zij een drug door FDA verhinderen worden goedgekeurd. Als het agentschap bepaalt dat de bekende druginteractie kunnen worden beheerd en dat de voordelen van een drug belangrijker dan de risico's voor de voorgenomen bevolking zijn, zal een drug worden goedgekeurd. De drug-interactie informatie gaat dan in de etikettering van de drug in de secties over „klinische farmacologie,“ „voorzorgsmaatregelen,“ „waarschuwingen,“ „contra-indicaties,“ en „dosering en beleid."

Naast het hebben van een goede greep van drugs en hun gevolgen, nemen de artsen medicijngeschiedenissen, en zij raadplegen andere leden van hun team om hen in het nemen van besluiten over druginteractie te leiden. Zij gebruiken ook beknopte drugsamenvattingen en middelen op farmacologische principes.

Het grote aantal drugs op de markt, dat met algemeen gebruikt van veelvoudige medicijnen wordt gecombineerd, maakt het risico voor druginteractie significant. De consumenten moeten artsen vertellen wat nemen zij en vragen stellen, en gezondheidsberoeps konden een beter werk bij het proberen doen om de informatie te krijgen die zij hebben gewild.

Bijvoorbeeld, als het onder ogen zien van een levensgevaarlijke ziekte, zou u kunnen verkiezen om meer risico in de hoop goed te keuren van het krijgen van de voordelen van een behandeling of het leven het langer leven. Enerzijds, als u een minder belangrijke ziekte onder ogen ziet, zou u kunnen besluiten dat u zeer weinig risico wilt nemen.

In vele situaties, kan het deskundige advies van uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps u helpen het besluit nemen.

Om de risico's te verminderen en de volledige voordelen van geneesmiddelen te verkrijgen hebt u a) bespreking met uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps nodig; B) ken uw geneesmiddelen--voorschrift en over de toonbank; c) lees het etiket en volg richtingen; D) vermijd interactie; e) controleer de gevolgen van uw geneesmiddelen--en de gevolgen van andere producten die u gebruikt

De belangrijke dingen is vertellen aan uw arts over om het even welke allergieën of gevoeligheden die u kunt hebben. Vertel over om het even wat die uw capaciteit kon beïnvloeden om geneesmiddelen, zoals moeilijkheid te nemen die of hen herinnert slikt zich te nemen.

Lees en volg de richtingen op het etiket en de richtingen van uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps. Als u de geneeskunde tegenhoudt of de geneeskunde wilt verschillend gebruiken dan geleid, raadpleeg uw gezondheidszorgberoeps.

Alvorens om het even welk nieuwe geneeskunde of dieetsupplement (met inbegrip van vitaminen of kruidensupplementen) te beginnen, vraag opnieuw uw arts of zijn er mogelijke interactie met wat u momenteel gebruikt.

U moet altijd aandacht aan hoe besteden u voelt; neem nota van om het even welke veranderingen. Schrijf de veranderingen neer zodat u zich kunt herinneren uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps te vertellen.

Pharmacy today. Slim ben in uw geneeskundeonderzoek.
Improve your salary - find new job. You are ready?


 

 

 

 

 

Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Slim ben in uw geneeskundeonderzoek en verwant met Online pharmacy, Pharmacy today wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Online pharmacy of Pharmacy today. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Insurance Ring of Brazilia, Pharmacy today office.