Czech version for Μεταμόσχευση τρίχας ως λύση απώλειας τρίχας
Czech version

German version for Μεταμόσχευση τρίχας ως λύση απώλειας τρίχας
German version

English version for Μεταμόσχευση τρίχας ως λύση απώλειας τρίχας
English version

Spanish version for Μεταμόσχευση τρίχας ως λύση απώλειας τρίχας
Spanish version

French version for Μεταμόσχευση τρίχας ως λύση απώλειας τρίχας
French version

Greek version for Μεταμόσχευση τρίχας ως λύση απώλειας τρίχας
Greek version

Italian version for Μεταμόσχευση τρίχας ως λύση απώλειας τρίχας
Italian version

Dutch version for Μεταμόσχευση τρίχας ως λύση απώλειας τρίχας
Dutch version

Portuguese version for Μεταμόσχευση τρίχας ως λύση απώλειας τρίχας
Portuguese version

Swedish version for Μεταμόσχευση τρίχας ως λύση απώλειας τρίχας
Swedish versionΜεταμόσχευση τρίχας ως λύση απώλειας τρίχας home page

Οι κύριοι προτιμούν blondes... αλλά οι κύριοι παντρεύουν τα brunettes.

Ανητα Loos

 

 
Μεταμόσχευση τρίχας ως λύση απώλειας τρίχας

Hair care. Μεταμόσχευση τρίχας ως λύση απώλειας τρίχας.

Ένας άλλος παράγοντας που έχει συνδεθεί με την απώλεια τρίχας είναι το ποσό sebum στο κρανίο. Sebum περιέχει ένα υψηλό ποσό του DHT, και φράζει τους πόρους στο κρανίο, και οι δύο από τους οποίους προκαλούν τον υποσιτισμό της ρίζας τρίχας. Το ποσό sebum η τρίχα συσχετίζεται με το ποσό πετρελαίου στην τρίχα. Εν τω μεταξύ οι περισσότεροι γιατροί συμφωνούν ότι συχνό ενθαρρύνεται σε περιπτώσεις απώλειας τρίχας με τα ελαιούχα κρανία.

Μια άλλη σημαντική αιτία της μειωμένης τρίχας είναι πίεση, όπως η ανησυχία, η ανησυχία και ο ξαφνικός κλονισμός. Μόλυβδοι πίεσης σε μια αυστηρή ένταση στο δέρμα του κρανίου. Αυτό έχει επιπτώσεις στον ανεφοδιασμό της ουσιαστικής διατροφής που απαιτείται για την υγιή αύξηση της τρίχας.

Οι γυναίκες απαιτούν 60 γραμμάρια, άνδρες 80 έως 90 γραμμάρια, εφηβικά αγόρια και κορίτσια 80 έως 100 γραμμάρια πρωτεΐνης. Παρέχεται από το γάλα, το βουτυρόγαλα, το γιαούρτι, τη σόγια, τα αυγά, το τυρί, το κρέας και τα ψάρια. Μια ανεπάρκεια μερικές από τις βιταμίνες Β, του σιδήρου, του χαλκού και του ιωδίου μπορεί να προκαλέσει τις αναταραχές τρίχας όπως την πτώση της τρίχας και πρόωρη της τρίχας.

Η μείωση κρανίων εκτελείται στους ασθενείς με τα καθορισμένα με σαφήνεια φαλακρά σημεία της περιοχής κορωνών του κρανίου. Γίνεται μερικές φορές από κοινού με το transplantaion τρίχας για να μειώσει το μέγεθος του φαλακρού κρανίου, ειδικά στους ασθενείς που δεν έχουν αρκετή τρίχα χορηγών για να καλύψουν τις φαλακρές περιοχές.

Αρσενική φαλάκρα σχεδίων που είναι ο όρος αρμόδιος για πάνω από 98% όλης της απώλειας τρίχας στα άτομα. Παίρνει το όνομά του από το σχέδιο της απώλειας τρίχας, το οποίο οδηγεί τελικά σε ένα πέταλο της τρίχας που κατοικεί στις πλευρές και το πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ η κορυφή του κεφαλιού είναι απολύτως φαλακρή. Μερικά άτομα αρχίζουν MPB με την απώλεια της τρίχας hairline τους. Άλλοι αρχίζουν στην κορώνα.

Για τις γυναίκες, η απώλεια τρίχας είναι διαφορετική. Δεν υπάρχει κανένα καθορισμένο σχέδιο για την αρρενογόνο απώλεια τρίχας των γυναικών, η οποία όπως MPB, εμφανίζεται στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Οι γυναίκες μπορούν να πάσχουν από alopecia τα totalis και alopecia τα universalis ακριβώς όπως τους άνδρες. Οι γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν τη φαλάκρα μπαλωμάτων για τους ίδιους λόγους με τους άνδρες (πίεση, φτωχή διατροφή, κ.λπ.), καθώς επίσης και λόγω των ορμονικών αλλαγών από την εγκυμοσύνη και ορισμένες διατροφικές διαταραχές. Εντούτοις, όπως τα άτομα, η τρίχα θα αυξηθεί γενικά πίσω.

Η κύρια διαφορά στην αρρενογόνο απώλεια τρίχας των γυναικών από τα mens (και τα δύο είναι ορμόνη σχετική) είναι ότι οι γυναίκες τείνουν να δοκιμάσουν την εκλέπτυνση που εμφανίζεται σε κανένα ιδιαίτερο σχέδιο ή μέρος του κρανίου. Αντίθετα από τα άτομα, το κρανίο δεν μπορεί πραγματικά να απογυμνωθεί συνολικά της τρίχας, ακριβώς λεπτός στο σημείο όπου το κρανίο είναι ορατό. Όπως τα άτομα, εντούτοις, η προκύπτουσα απώλεια τρίχας είναι γενικά αμετάκλητη.

Η νέα τρίχα ως αποτέλεσμα της χρήσης minoxidil μπορεί να είναι λεπτύτερη και κοντύτερη από την προηγούμενη τρίχα. Αλλά μπορεί να υπάρξει αρκετό regrowth για μερικούς ανθρώπους για να κρύψει τα φαλακρά σημεία τους και να το έχει να συνδυάσει με την υπάρχουσα τρίχα. Η νέα τρίχα σταματά σύντομα αφότου διακόπτετε τη χρήση του minoxidil. Εάν δοκιμάζετε τα ελάχιστα αποτελέσματα μέσα σε έξι μήνες, ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει τη χρήση. Οι παρενέργειες μπορούν να περιλάβουν την ενόχληση του κρανίου.

Το Finasteride δεν εγκρίνεται προς χρήση από τις γυναίκες. Στην πραγματικότητα, θέτει το σημαντικό κίνδυνο στις γυναίκες της τεκνοποιητικής ηλικίας. Εάν είστε έγκυος γυναίκα, μην χειριστείτε ακόμη και τις συντριμμένες ή σπασμένες ταμπλέτες finasteride επειδή η απορρόφηση του φαρμάκου μπορεί να προκαλέσει τις σοβαρές ατέλειες γέννησης στα αρσενικά έμβρυα.

Είναι καλό στο σαμπουάν η τρίχα σας � που συστήνουμε τουλάχιστον τρεις φορές εβδομαδιαίως. Αυτό βοηθά να αφαιρέσει το ρύπο και τη συγκέντρωση στην τρίχα που μπορεί να επιδεινώσει τον όρο του κρανίου σας. Κατά shampooing, είναι πολύ σημαντικό ότι δίνετε προσοχή να καθαρίσετε την τρίχα σας, το κρανίο σας και τη γραμμή τρίχας σας.

Πολλοί άνθρωποι (λανθασμένα) θα ρίξουν μια χούφτα του σαμπουάν στο κεφάλι τους και θα το ξεπλύνουν έπειτα μακριά. Το σαμπουάν πρέπει να εργαστεί μέσω της όλης τρίχας σας, καθώς επίσης και του κρανίου και hairline.

Παρατηρήσατε ότι όταν σαμπουάν η τρίχα σας το ποσό lather ποικίλλετε συχνά; Συνήθως, περισσότερο lather έχετε, η λιγότερη συγκέντρωση που έχετε στην τρίχα σας. Είναι επίσης σημαντικό να ξεπλυθεί πλήρως έξω το σαμπουάν για να αποβάλει οποιαδήποτε υπόλοιπα απορρυπαντικά � που μπορούν να βλάψουν τον άξονα και το κρανίο τρίχας.

Η σωστή χρήση των εδαφοβελτιωτικών που περιέχουν τις ελαφριές πρωτεΐνες πρωτεΐνες κερατινών, όπως οι υδρολυμένες ανθρώπινης τρίχας, μπορεί να βοηθήσει να ενισχύσει την τρίχα σας. Ένα καλό εδαφοβελτιωτικό με αυτές τις πρωτεΐνες μπορεί εύκολα να διαπεράσει τον άξονα τρίχας για να ξαναγεμίσει τις θρεπτικές ουσίες. Αυτές οι πρωτεΐνες μπορούν επίσης να επισκευάσουν τις διασπασμένες άκρες. Οι διασπασμένες άκρες αναπτύσσονται αφότου έχει γδυθεί η προστατευτική επιδερμίδα μακρυά από το τέλος χημικών ουσιών ινών τρίχας των σκληρών ως συνέπεια ή ακόμα και του σφριγηλού βουρτσίσματος.

Η μεταμόσχευση τρίχας έχει προέλθει ένας μακροχρόνιος τρόπος από τις ημέρες των «βουλωμάτων τρίχας» και μια ευχαρίστηση, φυσικό αποτέλεσμα είναι τώρα στερεότυπη. Είναι μια άριστη επιλογή για την επεξεργασία της κληρονομικής απώλειας τρίχας σε πολλούς άνδρες και γυναίκες.

Δεδομένου ότι η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια χειρουργική διαδικασία, όλοι οι ασθενείς πρέπει να είναι στην καλή υγεία. Η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια διαδικασία γραφείων που διαρκεί περίπου τέσσερις έως οκτώ ώρες ανάλογα με την έκταση της προγραμματισμένης διαδικασίας. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιστρέφουν στην εργασία δύο έως πέντε ημέρες μετά από τη χειρουργική επέμβαση.

Η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια κόστος-ανταγωνιστική λύση για την απώλεια τρίχας. Άλλες εναλλακτικές λύσεις αντικατάστασης τρίχας απαιτούν την πρόσθετη συντήρηση κατά τη διάρκεια των ετών. Το κόστος εξαρτάται από το ποσό φαλακρής περιοχής που θα πρέπει να μεταμοσχευθεί, και το επιθυμητό πάχος. Περισσότερα εμβόλια είναι απαραίτητα για να καλύψουν την πιό φαλακρή ή λεπτή περιοχή και για να μεγιστοποιήσουν την πυκνότητα τρίχας. Επειδή η διαδικασία είναι μεμονωμένη, οι δαπάνες καθορίζονται συνήθως χωριστά.

Η μεταμόσχευση τρίχας μπορεί να γίνει και στους ασθενείς με την προηγμένη φαλάκρα και νωρίτερα την εκλέπτυνση. Οι νεώτερες θεραπείες ανδρών όπως Propecia ή και ανδρών και γυναικών, όπως Rogaine πρέπει να εξεταστούν επίσης ειδικά στους ασθενείς με νωρίτερα να λεπτύνουν ως αυτά τα φάρμακα συχνά αργά σημαντικά την πρόοδο της απώλειας τρίχας. Γενικά, η μεταμόσχευση τρίχας δεν εξετάζεται για τους ασθενείς νεώτερους από τη μέση δεκαετία του '20 τους λόγω της δυσκολίας στην πρόβλεψη της τελευταίας έκτασης της απώλειας τρίχας.

Η μεταμόσχευση τρίχας γίνεται αποδεκτή παγκοσμίως ως επεξεργασία για την απώλεια τρίχας. Ενώ αναπτύχθηκε και προσφέρθηκε αρχικά ως επεξεργασία τρίχα-απώλειας ανδρών, οι γυναίκες έχουν βρεί όλο και περισσότερο τη μεταμόσχευση τρίχας μια βιώσιμη επιλογή να διορθωθεί το καλλυντικό έλλειμμα της εκλέπτυνσης της τρίχας. Οι πρόοδοι στις τεχνικές μεταμόσχευσης τρίχας και καλύτερα την κατανόηση της βιολογίας της θηλυκής απώλειας τρίχας συνέβαλαν στην εξέλιξη των αποκτημένων μεταμόσχευση γυναικών τρίχας.

Πολλές γυναίκες είναι σήμερα δυναμικές για την επιδίωξη της μεταμόσχευσης τρίχας. Είναι απρόθυμοι να δεχτούν την απώλεια τρίχας ως αναπόφευκτο γεγονός της ζωής. Η τρίχα κρανίων είναι ένα σημαντικό συστατικό του προγράμματος γυναικών εικόνας στον κόσμο και δεν επιθυμούν να έχουν την απώλεια τρίχας να μειώσει εκείνη την εικόνα.

Η απώλεια τρίχας και η λεπταίνοντας τρίχα μπορούν να παρουσιαστούν επάνω από ποικίλους διαφορετικούς όρους. Αν και, πολλοί ερευνητές καρφώνουν ακόμα την μεγαλύτερη μέρος της επίπληξης στη γενετική. Ο πιό κοινός τύπος απώλειας τρίχας αναφέρεται ως «απώλεια τρίχας σχεδίων» (αρρενογόνο alopecia). Πολλές φυσικές επεξεργασίες απώλειας τρίχας υπάρχουν που μπορούν να βοηθήσουν να εξετάσουν την απώλεια τρίχας σχεδίων. Απαριθμημένοι κατωτέρω είναι άλλοι όροι που μπορούν να προκαλέσουν την απώλεια τρίχας και τη λεπταίνοντας τρίχα.

Αρρενογόνο alopecia αναπτύσσεται όταν δοκιμάζει το θυλάκιο τρίχας (η θέση κάτω από το δέρμα όπου η τρίχα αυξάνεται από) μια μείωση του μεγέθους, καθώς επίσης και μια χρονική μείωση της ενεργού φάσης αύξησης. αυτό μεταφράζει σε ένα απλό γεγονός: όλο και περισσότερο της τρίχας τα θυλάκια θα ξοδεψουν το χρόνο στο στηργμένος κράτος όπου η τρίχα ρίχνεται μόλις ολοκληρωθεί το κράτος. Ευτυχώς, αρρενογόνο alopecia δεν αναπτύσσεται σε όλα τα θυλάκια τρίχας συγχρόνως. Γί αυτό κάποιο μέρος του κρανίου φαίνεται περισσότερη τρίχα από άλλη.

Ασθένεια θυροειδή - και ένας over-active θυροειδής και ένας κάτω από-ενεργός θυροειδής μπορούν να προκαλέσουν την απώλεια τρίχας. Ο παθολόγος σας μπορεί ασθένεια θυροειδή διαγνώσεων με τις εργαστηριακές δοκιμές. Η απώλεια τρίχας που συνδέεται με την ασθένεια θυροειδή μπορεί να αντιστραφεί με την κατάλληλη θεραπεία.

Φάρμακα - μερικά φάρμακα συνταγών μπορούν να προκαλέσουν το προσωρινό σκόρπισμα τρίχας. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν μερικά από τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τα εξής: gout, αρθρίτιδα, κατάθλιψη, προβλήματα καρδιών, υψηλή πίεση αίματος, ή thinner αίματος. Οι υψηλές δόσεις της βιταμίνης Α μπορούν επίσης να προκαλέσουν το σκόρπισμα τρίχας.

Χάπια ελέγχου γέννησης - οι γυναίκες που χάνουν την τρίχα παίρνοντας τα χάπια ελέγχου γέννησης έχουν συνήθως μια κληρονομημένη τάση για την εκλέπτυνση τρίχας. Εάν η εκλέπτυνση τρίχας εμφανίζεται, μια γυναίκα μπορεί να συμβουλευθεί gynecologist της για τη μετατροπή σε ένα άλλο χάπι ελέγχου γέννησης. Όταν οι γυναίκες σταματούν τα προφορικά αντισυλληπτικά, μπορεί να παρατηρήσει ότι η τρίχα της αρχίζει δύο ή τρεις μήνες αργότερα. Αυτό μπορεί να συνεχιστεί για έξι μήνες όταν σταματά συνήθως. Αυτό είναι παρόμοιο με την απώλεια τρίχας μετά από τη γέννηση ενός παιδιού. Δείτε τα προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν την απώλεια τρίχας.

Χαμηλός σίδηρος ορών - η ανεπάρκεια σιδήρου παράγει περιστασιακά την απώλεια τρίχας. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν αρκετό σίδηρο στις διατροφές τους ή δεν μπορούν να απορροφήσουν πλήρως το σίδηρο. Οι γυναίκες που έχουν τις βαριές εμμηνορροϊκές περιόδους μπορούν να αναπτύξουν την ανεπάρκεια σιδήρου. Ο χαμηλός σίδηρος μπορεί να ανιχνευθεί από τις εργαστηριακές δοκιμές και μπορεί να διορθωθεί με τη λήψη των χαπιών σιδήρου.

Σημαντική χειρουργική επέμβαση/χρόνια ασθένεια - καθεμία που έχει μια σημαντική λειτουργία μπορεί να παρατηρήσει την αυξανόμενη τρίχα μέσα σε έναν έως τρεις μήνες κατόπιν. Ο όρος αντιστρέφεται μέσα σε μερικούς μήνες αλλά οι άνθρωποι που έχουν μια σοβαρή χρόνια ασθένεια μπορούν να ρίξουν την τρίχα κατά τρόπο αόριστο.

Μόλυνση μυκήτων (Ringworm) του κρανίου - που προκαλείται από μια μόλυνση μυκήτων, ringworm (που δεν έχει καμία σχέση με τα σκουλήκια) αρχίζει με τα μικρά μπαλώματα του ξελεπιάσματος που μπορούν να διαδώσουν και να οδηγήσουν στη σπασμένη τρίχα, ερυθρότητα, που πρήζεται, και ακόμη και που στάζει. Αυτή η μεταδοτική ασθένεια είναι η πιό κοινόη στα παιδιά και το προφορικό φάρμακο θα την θεραπεύσει.

Το εξωτερικό στρώμα καλείται επιδερμίδα και είναι λεπτό και άχρωμος, η εργασία της είναι να προστατεύσει τον παχύτερο φλοιό που περιέχει τη μελανίνη. Η μελανίνη είναι αρμόδια για το χρώμα της τρίχας σας και το πραγματικό χρώμα εξαρτάται από τι είδους τη μελανίνη που έχετε.

Υπάρχουν δύο είδη, eumelanin που δημιουργεί την καφετιά ή μαύρη τρίχα, και pheomelanin που κάνει την τρίχα να εμφανιστεί κόκκινη. Η ξανθή τρίχα είναι ένα αποτέλεσμα των πολύ χαμηλών ποσών μελανίνης, η σκιά του ξανθού εξαρτάται πάλι από ποιο τύπο μελανίνης έχετε. Η γκρίζα τρίχα είναι ένα αποτέλεσμα μιας έλλειψης μελανίνης που προκαλείται συχνά κατά ηλικία αλλά μπορεί επίσης να προκληθεί από την πίεση και την ασθένεια.

Το ενδότατο στρώμα της τρίχας καλείται medulla και απεικονίζει το φως που δίνει στην τρίχα τους διάφορους τόνους χρώματος που έχει. Γίαυτό το χρώμα τρίχας φαίνεται πολύ διαφορετικό στον ήλιο από κάνει στη σκιά.

Το μέσο καυκάσιο πρόσωπο έχει 5 εκατομμύριο τρίχες των οποίων 100.000 - 150.000 είναι στο κεφάλι. Το Blondes όχι μόνο έχει περισσότερη διασκέδαση, έχουν επίσης περισσότερη τρίχα, περίπου 140.000 περισσότερο από μέσα, Brunettes έχουν ελαφρώς υψηλότερο από τη μέση τρίχα για 105.000 τρίχες, και redheads έχει λίγο λιγότερο από μέσες περίπου 90.000 τρίχες.

Μεταμόσχευση τρίχας ως λύση απώλειας τρίχας. Hair care.


Όροι και ορισμοί σε αυτήν την σελίδα

Alopecia Areata


Ringworm


Alopecia


Biotin


Απώλεια τρίχας


Θυροειδής


Μεταμόσχευση τρίχας


Πρωτεΐνη


εμβόλια


θυλάκια


κρανίο


ορμόνη


πίεση


τεστοστερόνη


φαλάκρα


Improve your salary - find new job. You are ready?


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Hair care ονομασμένος Μεταμόσχευση τρίχας ως λύση απώλειας τρίχας είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Hair care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Hair care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Insurance Ring of Brazilia, Hair care office.