Czech version for Flå och flå omsorg
Czech version

German version for Flå och flå omsorg
German version

English version for Flå och flå omsorg
English version

Spanish version for Flå och flå omsorg
Spanish version

French version for Flå och flå omsorg
French version

Greek version for Flå och flå omsorg
Greek version

Italian version for Flå och flå omsorg
Italian version

Dutch version for Flå och flå omsorg
Dutch version

Portuguese version for Flå och flå omsorg
Portuguese version

Swedish version for Flå och flå omsorg
Swedish versionFlå och flå omsorg home page

 

 

 
Flå och flå omsorg

 

 

 Skin care. Flå och flå omsorg.

Är vad vår flår?

Däggdjurs- flå innehåller ofta hår, som i tillräcklig täthet kallas pälsfodrar. För hår servarna främst att öka isoleringen som flå ger, bara serve för can också som ett sekundärt sexuellt kännetecken eller som kamouflage. På några djur är kan flå mycket hård och tjock och bearbetas för att skapa läder. Reptilar och fisken har hårda skyddande fjäll på deras att flå för skydd, och fåglar har hårda fjädrar, gjorde all av tuffa ß-keratins. Amfibien flår är inte en stark barriär till passagen av kemikalieer. Ett grodasammanträde i en bedövande lösning som snabbt ska, går att sova.

Flå är ofta bekant som ”det största organ i människokroppen”. Detta applicerar till yttre ytbehandlar, som den täcker förkroppsliga och att verka att ha det störst att ytbehandla område allra organen. Dessutom det applicerar för att väga, som det väger mer än något inre organ för singel och att redogöra för omkring 15 procent av förkroppsligar väger. För den genomsnittliga vuxna människan har flå ett ytbehandlaområde av mellan 1.5-2.0 kvadrerar räkneverk, mest av den är mellan en mm 2-3 tjockt. Den genomsnittliga kvadrattummen av flår håll 650 svettkörtlar, 20 blodkärl, melanocytes 1000 och mer än ändelser för tusen nerv.

Blodcapillaries finnas under epidermisen och anknytas till en arteriole och en venule. Arterial shuntaskyttlar kan koppla förbi knyta kontakt gå i ax in, näsan och fingerspetsarna.

Hypodermisna är inte delen av flå och ligger nedanfört dermisen. Dess ämna är att fästa flå till det bakomliggande ben och muskeln, såväl som leverera den med blodkärl och nerver. Det består av löst connective silkespapper och elastin. De huvudsakliga celltyperna är fibroblasts, macrophages och adipocytes (hypodermisna innehåller 50% av förkroppsligar fett). Feta servar som att vaddera och isolering för förkroppsliga.

Constantly skalningen av döda celler av epidermisblandningen med secretionsna av svetten och de sebaceous körtlarna och damma av grundar på flå för att bilda ett nedsmutsad lagrar på dess ytbehandlar. Om inte tvättat bort smutsen, och flå dead slam börjar att förmultna utsändande ett illaluktande luktar.

Fungerar av flå störs, när den är smutsar ner, och den blir lättare skadad. Frigöraren av antibacterialen blandar minskningar. Smutsa ner flår är mer benägen att framkalla infektioner. Skönhetsmedel bör användas försiktigt, därför att dessa kan orsaka allergiska reaktioner. Varje säsong kräver passande bekläda för att som gör avdunstningen av svetten lättare. Solljus bevattnar och luftar lek en viktig roll, i att hålla flå sund.

Flå stöttar dess egna ekosystem av microorganisms, inklusive yeasts och bakterier, som kan inte tas bort av något belopp av lokalvård. I allmänhet är uppehälle en another för dessa organismer i kontroll och delen av ett sunt flår. När balansera störs, E.g., av antibiotikummar som dödar bakterier, det kan finnas en overgrowth och en infektion vid yeasts. Flå är fortlöpande med det inre epithelial fodrar av förkroppsliga på öppningarna, varje av som stöttar dess egna komplement av floror.
Flå föryngring

Ditt flå är din armor som är din skyddar från beståndsdelarna. Yet när var sista gång dig som tänktes egentligen om vad du behöver att göra för att ta omsorg av den? Alltigenom ditt liv, genetiskt och miljö- dela upp i faktorer ska orsakar en radda ha på sig och river till ditt flår. Men du är aldrig för barn eller för gammalt att starta att ta omsorg av ditt för att flå.

Flå omsorg, och skydd bör vara en nödvändig del av ditt vård-, kondition och skönhetstyre i faktum. Om du tar omsorg av ditt, flå, ditt flår ska takeomsorg av dig! Om ditt fastnat i en flåomsorgbrunst, eller, om du är rättvist se som ska läras, a bet mer om grunderna av, flå omsorg som läs på för att lära viktigt kliva att härom i dina dagstidningaktiviteter.

De viktigast långt att att bry sig för ditt flår är att skydda den från de damaging strålarna av sunen. Ultraviolett utstrålning skadar flå och kan leda till rynkar, för tidigt åldras, ålderfläckar och cancer. Är extra försiktigheter för taken som ser till ditt att flå, inte utsatta till sun'sens strålar. Använd ett naturligt sunscreen, eller en fuktighetsbevarande hudkräm, som innehåller, sunscreen (åtminstone SPF 15) dagligt. Ditt flå behöver något solljus 10-15 noterar av riktar exponering dagligen.

En rutinmässig flåomsorg måste inte att vara utarbetad för att vara effektiv. Men du bör framkalla någon sort av flår omsorg som rutinmässig baserad på ditt flår typ, dagligen aktiviteter, och näringsrika behov, så att du kan vara säker dig, tar den mycket bäst omsorgen av ditt flår. Efter flår en dagstidning omsorgstyret som också ska, låter dig till utvärderar nära ditt flår för abnormalities.

Tvätta ditt flår grundligt på en dagstidningbas för att ta bort smutsen, skräpet, föroreningarna och perspirationen som ackumulerar på en dagstidningbas. Om du har torrt eller känsligt att flå, att använda endast varmt bevattna för att tvätta ditt flår och använder en varje mild naturlig cleanser få dagar. Om du har det normala eller oljigt att flå, var säker att tvätta sig med en stillacleanser på en dagstidningbas. Var säker att borsta dina tänder, för den din tvagningen vänder mot, som toothpasterest kan irritera känslig ansiktsbehandling, flå.

Om inte ditt flå är mycket oljigt, ska du önskar att använda en fuktighetsbevarande hudkräm som var daglig till den din uppehället, flår hydratiserat och sunt. Ditt flå behovsfuktighetsbevarande hudkräm allt år long, som båda som den inomhus vintern värmer, och sommarsunen kan vara lika damaging till ditt flår.

Why är det den praktiskt alla i medelklassen till upperen jämnar av demografi i något land oroas om att få rynkar? Kanske är det den gammala skräcken av att få eller att se gammalt eller önska att se socialt godtagbar eller rättvis vanlig fåfänga. Alla vi har vårt eget resonerar. Men allt vad den är, förenas alla, i att önska att lösa detta gammala problem för åldern. Emellertid i första, förlägger vi har även någon idé om vad orsakar faktiskt bävde dessa rynkar? Det är högt sannoliken som vi inte. De viktigast dela upp i faktorer, i att finna en lösning till något problem, finner ut rota orsakar av den.

Över åren flår har skönhetexperter och manipulerar kommit upp med vast produkter för en samling till fest och minimerar rynkar. Anti-rynka krämar, och salvor hjälper att förminska det utseendemässigt av rynkar och förhindrar nya från att bilda. Dessa rynkar salvor, och anti-åldras hjälper krämar ett lott, i återställande hudens av firmness och av spänst. I tillägg innehåller dessa produkter anti-oxidants, och retinol, som bistår inte endast i förminskande rynkar, och fint fodrar på flå, men stimulerar också collagenproduktion.

För folk som söker lösningar till sträng skada, som har redan gjorts till flå, finns det ett nummer av tillgängligt spänna för behandlingar från kemiska peels och dermabrasionen till senast och technologically avancerat datoriserat att resurfacing för laser. Emellertid reparerar många folk som att söka efter flår, är tveksamt till det kemiska försök eller laser-peels tack vare det smärtsamma tillvägagångssättet och den långa tillfrisknandeperioden de måste att genomgå. Resultaten av dessa tillvägagångssätt emellertid, är fantastiska.

Ett mindre smärtsamt tillvägagångssätt är partikeln flår resurfacing av tillvägagångssätt. Det processaa är tar bort det yttre lagrar av flår i ett högt kontrollerat sätt. På grund av dess preciseness är det praktiskt smärtfritt. Genom att upprepa detta tillvägagångssätt ett nummer av tider, flår de mer ung flyttningar till ytbehandla, således främja synliga ändringar i huden texturera, färga och utseendemässigt. Gynnar av detta flår resurfacing av tillvägagångssätt är att det orsakar smärtar eller förorsakar obehag mycket lite, är ingen recuperative period nödvändig, finns det minsta riskerar, alla kan det användas för flår typer, och ingen anestesi krävs.

Stunder är det riktigt att läkarundersökningskönhet är flår precis djupt, det är den ingen stillbilden resonerar varför folk, bestämt kvinnor, bör det grundläggande ignorerandet flår omsorg. Sedan flå är vårt yttersta lagrar, är den utsatt till de hårda beståndsdelarna av miljön. Och, därför att det inte är ovanligt för att folk ska basera, täcker domar från vårt, med vända mot som är det första tinget ser de, är det endast riktigt att vi går till stora längder till den vår uppehället flår att se rena och nya.
Flå och flå omsorg. Skin care.


Benämner använt på denna sida

Acne


Bakterier


Dermis


Epidermis


Hypodermis


Pimples


Ultraviolett utstrålning


Improve your salary - find new job. You are ready?


 

 Sitemap

Information i detta dokument omkring Skin care namngett Flå och flå omsorg är för avslutar - användarens bruk endast och kan inte säljas, omfördelat, eller annars använt för reklamfilm ämnar. Informationen är ett bilda bistår endast. Det ämnas inte som den medicinska rådgivningen för individ villkorar eller behandlingar av Skin care. Dessutom regleras tillverkningen och fördelningen av växt- vikter inte nu i Förenta staterna, och inga kvalitets- normal finns för närvarande den lika märkesnamnmedicinen och den generiska medicinen. Samtal omkring Skin care till ditt manipulera, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Insurance Ring of Brazilia, Skin care office.