Czech version for Σύγχρονη οδοντιατρική
Czech version

German version for Σύγχρονη οδοντιατρική
German version

English version for Σύγχρονη οδοντιατρική
English version

Spanish version for Σύγχρονη οδοντιατρική
Spanish version

French version for Σύγχρονη οδοντιατρική
French version

Greek version for Σύγχρονη οδοντιατρική
Greek version

Italian version for Σύγχρονη οδοντιατρική
Italian version

Dutch version for Σύγχρονη οδοντιατρική
Dutch version

Portuguese version for Σύγχρονη οδοντιατρική
Portuguese version

Swedish version for Σύγχρονη οδοντιατρική
Swedish versionΣύγχρονη οδοντιατρική home page

 

 

 
Σύγχρονη οδοντιατρική

Dental care. Σύγχρονη οδοντιατρική.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν ότι τα δόντια είναι το σκληρότερο και ισχυρότερο μέρος του σώματος. Εκεί � s συναντά περισσότερο απ' ό, τι το μάτι, εν τούτοις. Τα δόντια είναι πραγματικά ένα μέρος διαβίωσης του σώματός σας που έχει τα σκάφη αίματος και τα νεύρα. Εάν χρησιμοποιήσατε για να κρίνετε τα δόντια σας όπως ένα βιβλίο από την κάλυψή της, έπειτα εσείς Πε � μέσα για μια μεγάλη έκπληξη. Η ανατομία δοντιών είναι πολύ περισσότερο περίπλοκη από σκεφτήκατε πάντα.

Οι άριστες κορώνες και οι γέφυρες έγιναν από το Etruscans στο 7ο σεντ. Β.Γ. Σε περίπου εκείνος ο χρόνος, δόντια εξαγόταν στη Μικρά Ασία ως θεραπεία για τα σωματικές δεινά και τις ασθένειες. Οι δεξιότητες που επιτεύχθηκαν από το Etruscans, το Phoenicians, τους Αιγυπτίους, τους Έλληνες, και τους Ρωμαίους χάθηκαν κατά ένα μεγάλο μέρος κατά τη διάρκεια των μέσων ηλικιών, όταν άσκησαν οι κουρείς και οι ζώνες περιπλάνησης των τσαρλατάνων την ανειδίκευτη οδοντιατρική στις αγορές και τις εκθέσεις. Το Abulcasis, ένας Ισπανός δένει, ήταν ένα από λίγα στο χρόνο του που μελέτησε την οδοντική χειρουργική επέμβαση.

Οι νέες εξελίξεις περιλαμβάνουν την εμφύτευση των τεχνητών δοντιών ή των δεσμευτικών θέσεων στις γόμμες ή τη γνάθο αντιβιοτική ίνα για την περιοδοντική ασθένεια χειρουργική επέμβαση καναλιών ρίζας, μια διαδικασία που βελτιώνει τον πόνο επιτρέποντας στα δόντια για να παραμείνει σε ισχύ και σχεδόν ανώδυνα λέιζερ στις οδοντικές κοιλότητες επισκευής, συνήθως που καθιστούν την τοπική αναισθησία περιττή.

Στις περιοχές του στόματός σας που είναι κάτω από τη λιγότερη πίεση, όπως τα μπροστινά δόντια σας, μια cantilever γέφυρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Cantilever οι γέφυρες χρησιμοποιούνται όταν υπάρχουν δόντια μόνο σε μια πλευρά του ανοιχτού χώρου. Οι γέφυρες μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνό σας ασθένειας γόμμας, να βοηθήσουν να διορθώσουν μερικά ζητήματα δαγκωμάτων και να βελτιώσουν ακόμη και την ομιλία σας. Οι γέφυρες απαιτούν τη δέσμευσή σας για τη σοβαρή προφορική υγιεινή, αλλά θα διαρκέσουν τόσο πολλά δέκα έτη ή περισσότερο.

Ο καλλυντικός οδοντίατρός σας θα προετοιμάσει τα δόντια σας από κάθε πλευρά του διαστήματος για το ψεύτικο δόντι. Θα σας δοθεί ένα ήπιο αναισθητικό σε ναρκωμένο η περιοχή, και ο καλλυντικός οδοντίατρος θα αφαιρέσει μια περιοχή κάθε συναρμογής (δόντια από κάθε πλευρά του διαστήματος) που προσαρμόζει για το πάχος της κορώνας. Όταν αυτά τα δόντια έχουν ήδη τις γαρνιτούρες, μέρος της πλήρωσης μπορεί να αφεθεί σε ισχύ για να βοηθήσει ως ίδρυμα για την κορώνα.

Ο καλλυντικός οδοντίατρός σας μπορεί να σας έχει να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή βατραχοπέδιλων. Ένα βατραχοπέδιλο είναι ένα ψεύτικο δόντι για να πάρει προσωρινά τη θέση ενός ελλείποντος δοντιού προτού να τοποθετηθεί η μόνιμη γέφυρα. Ένα βατραχοπέδιλο μπορεί να συνδεθεί μέσω είτε ενός καλωδίου είτε ενός πλαστικού κομματιού που ταιριάζει στη στέγη του στόματός σας. Τα βατραχοπέδιλα προορίζονται να είναι μια προσωρινή λύση αναμένοντας τη μόνιμη γέφυρα.

Σε κάποιο σημείο σε δικούς μας ζει, οι περισσότεροι από μας κουρδίζουν με μια κοιλότητα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μια κοιλότητα απαιτεί από τον οδοντίατρό σας για να αφαιρέσει την αποσύνθεση και για να συμπληρώσει την περιοχή δοντιών που αφαιρέθηκε. Έχουν υπάρξει διάφορες πρόοδοι στον τομέα τα τελευταία χρόνια, έτσι εάν είστε ένας από τους τυχερούς και δεν είχατε μια κοιλότητα σε μια στιγμή, πρέπει να διαβάσετε επάνω σε αυτό που είναι διαθέσιμο σήμερα έτσι ώστε καταλαβαίνετε τις επιλογές διαθέσιμες σε σας.

Εάν έχετε μια κοιλότητα σε ένα δόντι, οι σπασμένες γαρνιτούρες, οι γαρνιτούρες υδραργύρου, ή οι γαρνιτούρες αμαλγαμάτων, αυτός ο τύπος οδοντικής πλήρωσης αξίζει πραγματικά με τον οδοντίατρό σας. Οι γαρνιτούρες υδραργύρου ή οι γαρνιτούρες αμαλγαμάτων μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν με τις πολύ ελκυστικότερες χρωματισμένες γαρνιτούρες. Αυτές οι γαρνιτούρες ενισχύουν πραγματικά το δόντι σας πέρα από το επίπεδο που είχε με τις γαρνιτούρες αμαλγαμάτων.

Οι σύνθετες γαρνιτούρες ρητίνης εφαρμόζονται στα λεπτά στρώματα, και ενισχύονται αργά για να διαμορφώσουν την πλήρη πλήρωση. Ένα φωτεινό οδοντικό φως θα σκληρύνει κάθε στρώμα προτού να εφαρμοστεί ο επόμενος. Μόλις ολοκληρωθεί η πλήρωσή σας, ο οδοντίατρός σας θα χρησιμοποιήσει ένα πρόσθετο έγγραφο, αρθρώνοντας έγγραφο, για να ρυθμίσει το ύψος της οδοντικής πλήρωσής σας και ότι το δάγκωμά σας παραμένει σωστό. Το δόντι σας είναι έπειτα γυαλισμένο.

Δεν υπάρχει κανένας γνωστός κίνδυνος υγείας τις σύνθετες γαρνιτούρες. Εάν μια τέτοια πλήρωση δεν πρόκειται να είναι αρκετή να προστατεύσει το χαλασμένο δόντι σας, ή εάν το σμάλτο δοντιών σας είναι λεπτό και θα σπάσει εύκολα, ή εάν το δόντι σας είχε ένα κανάλι ρίζας που αποδυνάμωσε τον όρο δοντιών σας, το δόντι σας μπορεί να απαιτήσει την πρόσθετη προστασία όπως μια κορώνα.

Η λεύκανση δοντιών μπορεί να ολοκληρωθεί πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Εξέτασε μια καλλυντική διαδικασία, η λεύκανση δοντιών έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια με την ανάπτυξη των διάφορων μεθόδων που κυμαίνονται από τα προϊόντα φαρμακείων ως τις οδοντικές επισκέψεις.

Ενώ δεν υπάρχει καμία ιατρική ανάγκη να λευκαθούν τα δόντια, είναι μια διαδικασία που μπορεί να ασκήσει μεγάλη επίδραση στον αυτοσεβασμό ενός προσώπου. Τα σοβαρά κιτρινισμένα ή αποχρωματισμένα δόντια μπορούν να καταστήσουν ένα πρόσωπο ενσυνείδητο και απρόθυμο να χαμογελάσει.

Ο απλούστερος τύπος λεύκανσης δοντιών είναι η χρήση των προϊόντων που μπορεί να παρθεί από το φαρμακείο. Αυτά τα προϊόντα, που χρησιμοποιούν μια πολύ ήπια λύση λεύκανσης, απαιτούν συνήθως την εκτεταμένη χρήση για μία περίοδο αρκετών εβδομάδων. Μπορούν να βουρτσιστούν επάνω, να συμπιεστούν στους έναν δίσκους, να εφαρμοστούν ως λουρίδες, ή να χρησιμοποιηθούν από κοινού με την κανονικά οδοντόπαστα και mouthwash. Ενώ αυτά τα προϊόντα είναι πολύ δημοφιλή, η γλυκύτητά τους τους καθιστά λιγότερο αποτελεσματικούς.

Οι οδοντίατροι είναι σε θέση να παρέχουν την πιό δραματική λεύκανση δοντιών. Μερικοί ασθενείς επιλέγουν μια καθαρή εξάρτηση που παρέχει τα αποτελέσματα σε μερικές ημέρες, ενώ επιλέγουν άλλοι μια μονόωρη διαδικασία ότι προηγμένες τεχνολογίες χρήσεων για να λευκάνουν αμέσως τα δόντια αναπτήρας διάφορων σκιών. Οι καθαρές εξαρτήσεις περιλαμβάνουν συνήθως τους συνήθεια-κατάλληλους δίσκους με ένα λευκαίνοντας πήκτωμα carbamide του υπεροξειδίου, που φοριέται για αρκετές ώρες τη φορά κατά τη διάρκεια κάποιου αριθμού εβδομάδων όπως καθορίζεται από τον οδοντίατρο. Αυτές οι εξαρτήσεις είναι συνήθως λιγότερο ακριβές από την ένας-επίσκεψη λευκαίνοντας τις διαδικασίες.

Το Invisalign είναι μια από τις νεώτερες μεθόδους αποκατάστασης δοντιών και είναι εξαιρετικά δημοφιλές με τους ενηλίκους. Σύσταση από μια σαφή φόρμα που είναι φοριέται σχεδόν αόρατη όταν, Invisalign χρησιμοποιεί μια σειρά φορμών που ωθούν βαθμιαία τα δόντια στην επιθυμητή μορφή. Το Invisalign δεν κοστίζει σημαντικά περισσότερο από τα τυποποιημένα orthodontic στηρίγματα, αλλά δεν μπορεί να διορθώσει ένα overbite ή underbite και είναι μόνο μια καλή επιλογή για τη δευτερεύουσα αποκατάσταση. Το Invisalign δεν είναι όπως αποτελεσματικό σε σημαντικά προβλήματα, τα οποία μπορούν να απαιτήσουν τα τυποποιημένα στηρίγματα.

Η πιό κοινή μέθοδος αποκατάστασης δοντιών παραμένει τυποποιημένα orthodontic στηρίγματα. Το Archwires, ελατήρια, και rubberbands εφαρμόζει την πίεση στα μεμονωμένα δόντια με τη βοήθεια των υποστηριγμάτων που είναι κολλημένα επάνω στην επιφάνειά τους. Οι κανονικές επισκέψεις απαιτούνται στο orthodontist προκειμένου να σφιγχτούν τα καλώδια όπως απαιτούνται και να διενεργηθούν άλλες προσαρμογές. Σε κάθε επίσκεψη, τα καλώδια θα σφιγχτούν ελαφρώς για να ανανεώσουν την πίεση και να τους ωθήσουν προς την προοριζόμενη θέση τους. Τα πρόσθετα καλώδια, rubberbands, και το κάλυμμα μπορούν να οριστούν για να βοηθήσουν να κινήσουν τα δόντια στην ιδανική θέση τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όταν τα δόντια όλα επανατοποθετηθούν, τα υποστηρίγματα θα αφαιρεθούν και ένας υπηρέτης πρέπει να φορεθεί για να αποτρέψει την υποτροπή για κάποια χρονική περίοδο.

Το δόντι που αναδιαμορφώνει, ή δοντιών, είναι ένας ασφαλής και συντηρητικός τρόπος να βελτιωθεί το χαμόγελό σας. Τα δόντια μπορούν να γίνουν πιό αδύνατα εάν το σμάλτο μεγάλων ποσών αφαιρείται, η αναδιαμόρφωση δοντιών πρέπει να περιοριστεί στις ελάχιστες αλλαγές ή να συνδυαστεί με τους καπλαμάδες ή σύνδεση για το καλύτερο χαμόγελο.

Η οδοντική αναδιαμόρφωση και η χάραξη περιγράμματος είναι μια διαδικασία για να διορθώσουν τα στριμμένα δόντια, τα πελεκημένα δόντια, τα ραγισμένα δόντια ή ακόμα και τα επικαλύπτοντας δόντια σε μόνο μια σύνοδο. Αυτή η διαδικασία είναι ακόμη και υποκατάστατο των στηριγμάτων υπό ορισμένες συνθήκες. Αυτό είναι επίσης μια διαδικασία των λεπτών αλλαγών. Μερικά χιλιοστόμετρα της μείωσης και μερικά χιλιοστόμετρα δόντι-χρωματισμένος μπορούν να δημιουργήσουν ένα όμορφο χαμόγελο όταν εκτελείται από έναν καλλυντικό οδοντίατρο, χωρίς την ταλαιπωρία σε σας. Το δόντι που αναδιαμορφώνει, ή η οδοντική χάραξη περιγράμματος, χρησιμοποιείται συνήθως για να αλλάξει το μήκος, τη μορφή ή τη θέση των δοντιών σας.

Ο καλλυντικός οδοντίατρος θα χαρακτηρίσει τα δόντια σας με ένα μολύβι πριν από την εκτέλεση της διαδικασίας. Αυτό βοηθά τον καλλυντικό οδοντίατρο στη sculpting διαδικασία τους. Σαν τον καλλυντικό οδοντίατρό σας sculpts το δόντι, ατέλειες αποβάλλει επιδέξια ή ελαχιστοποιημένος. Ένα στρώνοντας με άμμο τρυπάνι ή ένα λέιζερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει το σμάλτο επιφάνειας μικρών ποσοτήτων βαθμιαία. Οι λειαντικές λουρίδες κινούνται έπειτα πέρα δώθε μεταξύ των δοντιών σας για να διαμορφώσουν τις πραγματικές πλευρές των δοντιών σας. Κατόπιν τα δόντια λειαίνονται και γυαλίζονται. Συνήθως το αναισθητικό δεν απαιτείται. Τα δόντια που περιγράφουν και που αναδιαμορφώνουν συνήθως παίρνουν μια έως τρεις επισκέψεις.

Οι οδοντοστοιχίες είναι μετακινούμενες αντικαταστάσεις για τα ελλείποντα δόντια που γίνονται χαρακτηριστικά από μια ακρυλική ρητίνη που ενσωματώνουν κατά περιόδους την πορσελάνη ή το μέταλλο για την πρόσθετη δομική υποστήριξη.

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι οδοντοστοιχιών. Και οι πλήρεις οδοντοστοιχίες και οι μερικές οδοντοστοιχίες επεξεργάζονται λεπτά, συνήθεια-εγκατεστημένος. Εάν διατηρήσετε κατάλληλα τις οδοντοστοιχίες σας θα εμφανιστούν φυσικές και θα παράσχουν ένα τέλειο χαμόγελο. Επιπλέον, η βοήθεια οδοντοστοιχιών να ενισχύσει τους μυς που ελέγχουν τις εκφράσεις σας που απαιτούν την υποστήριξη των δοντιών σας, σας απελευθέρωσε των προβλημάτων προφοράς που προκλήθηκαν από τα ελλείποντα δόντια και την ενίσχυση με το μάσημα.

Εάν έχετε χάσει, ή χάνετε, τα όλα δόντια σας μια πλήρης οδοντοστοιχία είναι κάτι που συζητά με τον καλλυντικό οδοντίατρό σας. Εάν μερικά από τα δόντια σας παραμένουν και είναι υγιή, μια μερική οδοντοστοιχία μπορεί να είναι ο τρόπος σας σε ένα μεγάλο χαμόγελο.

Οι καπλαμάδες παρέχουν μια ανθεκτική λύση στα προβλήματα χρώματος και μορφής που είναι κοινά για τόσους πολλούς ανθρώπους. Οι καπλαμάδες εφαρμόζονται στα μέτωπα ή τις ορατές περιοχές των δοντιών. Το σμάλτο (στρώμα εξωτερικών όψεων του δοντιού) αλέθεται κάτω ή μειώνεται από ακριβώς τα μέρη ενός milimeter προκειμένου να επιτρέψει το λεπτό (πάχος επαφών lense) καπλαμά που συνδέεται μόνιμα με το δόντι.

Οι οδοντικοί καπλαμάδες (μερικές φορές αποκαλούμενοι τους καπλαμάδες πορσελάνης ή οδοντικά φύλλα πλαστικού πορσελάνης) είναι wafer-thin, επί παραγγελία κοχύλια των δόντι-χρωματισμένων υλικών με σκοπό να καλύψουν την μπροστινή επιφάνεια των δοντιών. Αυτά τα κοχύλια συνδέονται με το μέτωπο των δοντιών που αλλάζουν το χρώμα, τη μορφή, το μέγεθος ή το μήκος τους και με συνέπεια μια βελτιωμένη εμφάνιση.

Οι οδοντικοί καπλαμάδες μπορούν να γίνουν από την πορσελάνη ή από τα σύνθετα υλικά ρητίνης. Οι καπλαμάδες πορσελάνης αντιστέκονται στους λεκέδες καλύτερα από τους καπλαμάδες ρητίνης και τον καλύτερο μίμο το φως που απεικονίζει τις ιδιότητες των φυσικών δοντιών. Οι καπλαμάδες ρητίνης είναι λεπτύτεροι και απαιτούν την αφαίρεση λιγότεροι της επιφάνειας δοντιών πριν από την τοποθέτηση. Θα πρέπει να συζητήσετε την καλύτερη επιλογή του υλικού καπλαμάδων για σας με τον οδοντίατρό σας.

Οι καπλαμάδες, πορσελάνη ή πλαστικό, τοποθετούνται πέρα από τα μπροστινά δόντια στη μορφή χρώματος αλλαγής των δοντιών. Οι καπλαμάδες είναι ιδανικοί για τα δόντια που είναι πάρα πολύ μικρά, πάρα πολύ μεγάλα, ή έχουν τις ανώμαλες επιφάνειες. Είναι πολύ κοινό για τους ανθρώπους να έχουν τα ατελή δόντια, είτε παραδόξως διαμορφωμένα δόντια, πελεκημένα δόντια, στριμμένα δόντια, δόντια με τις μικρές τρύπες σε τους, είτε ένα ακατάλληλο μεγέθους δόντι είτε δόντια που έχουν μια περίεργη εμφάνιση. Οι καπλαμάδες λύνουν τέτοιες παρατυπίες και δημιουργούν ένα ανθεκτικό και παρακαλώντας χαμόγελο.

Σύγχρονη οδοντιατρική. Dental care.


Όροι που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την σελίδα

Καπλαμάς


Οδοντικά μοσχεύματα


Οδοντικές γαρνιτούρες


Οδοντοστοιχίες


αναισθησία


γέφυρα


λεύκανση δοντιών


οδοντικές κοιλότητες


οδοντική κορώνα


πορσελάνη


στοματολογία


Improve your salary - find new job. You are ready?


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Dental care ονομασμένος Σύγχρονη οδοντιατρική είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Dental care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Dental care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Insurance Ring of Brazilia, Dental care office.