Czech version for De zorg van het haar en haarbehandeling
Czech version

German version for De zorg van het haar en haarbehandeling
German version

English version for De zorg van het haar en haarbehandeling
English version

Spanish version for De zorg van het haar en haarbehandeling
Spanish version

French version for De zorg van het haar en haarbehandeling
French version

Greek version for De zorg van het haar en haarbehandeling
Greek version

Italian version for De zorg van het haar en haarbehandeling
Italian version

Dutch version for De zorg van het haar en haarbehandeling
Dutch version

Portuguese version for De zorg van het haar en haarbehandeling
Portuguese version

Swedish version for De zorg van het haar en haarbehandeling
Swedish versionDe zorg van het haar en haarbehandeling home page

 

 

 
De zorg van het haar en haarbehandeling

Hair care. De zorg van het haar en haarbehandeling.

Het haar groeit

De gezonde voorwaarde van het haar hangt, in belangrijke mate, van de opname van voldoende hoeveelheden essentiële voedingsmiddelen in het dagelijkse dieet af. Het haar wordt gemaakt van keratine, een proteïne, die omhoog de spijkers en de buitenlaag van onze huid ook maakt.

Algemene debility, die door strenge of al lang bestaande ziekten als typhoid, syfilis wordt veroorzaakt, chronische koude, griep en bloedarmoede, leidt ook haar tot wanorde. Het maakt de wortels van het haar zwak, resulterend in het vallen van haar. Een vuile voorwaarde van scalp kan verlies van haar ook veroorzaken. Dit verzwakt de haarwortels door de poriën met het verzamelde vuil te blokkeren. De erfelijkheid is een andere dat factor ontvankelijk maakt die haar kan veroorzaken om te vallen.

De vrouwen vereisen 60 gram, mannen 80 tot 90 gram, adolescentiejongens en meisjes 80 tot 100 gram proteïne. Het wordt geleverd door melk, karnemelk, yoghurt, sojaboon, eieren, kaas, vlees en vissen. Een deficiëntie van enkele vitaminen van B, van ijzer, koper en jodium kan haarwanorde veroorzaken als het vallen van haar en het voorbarige greying van haar.

Voor mensen, is het haarverlies mannelijke patroonkaalheid. Ja, zijn er andere soorten haarverlies, met inbegrip van zeldzame voorwaarden zoals alopecia totalis en alopecia universalis, waar volledige scalp en het volledige lichaam, respectievelijk, volledig kale toe te schrijven aan een virale voorwaarde worden die onomkeerbaar is. Er is ook flardkaalheid, waarin het haar in flarden van scalp uitvalt. Dit wordt veroorzaakt door spanning of slechte voeding of ongunstige scalp voorwaarden. Maar het haar zal gewoonlijk terug groeien zodra de oorzaak is gerectificeerd.

Mannelijke patroonkaalheid die de voorwaarde verantwoordelijk voor meer dan 98% van al haarverlies bij mensen is. Het krijgt zijn naam van het patroon van haarverlies, dat uiteindelijk in een hoef van haar resulteert die op de kanten en de rug van het hoofd verblijft, terwijl de bovenkant van het hoofd volledig kaal is. Sommige mensen beginnen met MPB door het haar in hun haarscheurtje te verliezen. Anderen beginnen in de kroon.

Het vertrouwdste patroon van het haarverlies is waar het haar in het haarscheurtje en de kroon in ruwweg de zelfde tijd begint achteruit te gaan. Het haar in medio-mid-scalp of voorafgaande scalp is vaak laatste om te gaan. Maar ga het zal, uiteindelijk verlatend een mens met de hoef van haar die het veelbetekenende teken van typische mannelijke patroonkaalheid is.

Minoxidil (Rogaine). Dit medicijn wordt over de toonbank goedgekeurd voor de behandeling van androgenetic alopecia en alopecia areata. Minoxidil is een vloeistof die u in uw scalp tweemaal dagelijks aan regrowhaar en wrijft om verder verlies te verhinderen. Sommige mensen ervaren wat haarhernieuwde groei of een langzamer tarief haarverlies of allebei. Minoxidil is beschikbaar in een 2 percentenoplossing en in een 5 percentenoplossing.

Het nieuwe haar als gevolg van minoxidilgebruik kan dunner en korter zijn dan vorig haar. Maar er kan genoeg hernieuwde groei voor sommige mensen zijn om hun kale vlekken te verbergen en het te hebben met bestaand haar mengen. Het nieuwe haar houdt op spoedig groeiend nadat u het gebruik van minoxidil beëindigt. Als u minimale resultaten binnen zes maanden ervaart, kan uw arts adviseren beëindigend gebruik. De bijwerkingen kunnen irritatie van scalp omvatten.

Finasteride (Propecia). Dit voorschriftmedicijn wordt om mannelijk-patroonkaalheid te behandelen genomen dagelijks in pillenvorm. Vele mensen die finasteride nemen ervaren het vertragen van haarverlies, en sommigen kunnen wat nieuwe haargroei tonen. De positieve resultaten kunnen verscheidene maanden vergen. Finasteride werkt door de omzetting van testosteron in dihydrotestosterone (DHT) te remmen, een hormoon dat haarfollikels krimpt en een belangrijke factor in mannelijk haarverlies is. De zeldzame bijwerkingen van finasteride omvatten verminderde geslachtsaandrijving en seksuele functie. Zoals met minoxidil op, houden de voordelen van finasteride als u ophoudt gebruikend het.

Anthralin (Drithocreme). Beschikbaar als of room of zalf, anthralin is een synthetische, teerachtige substantie die u op uw scalp en was weg dagelijks toepast. Het wordt typisch gebruikt om psoriasis te behandelen, maar de artsen kunnen het voorschrijven om andere huidvoorwaarden te behandelen. Anthralin kan de nieuwe haargroei voor gevallen van alopecia areata bevorderen.
De grondbeginselen van het haar

Er zijn twee soorten, eumelanin wat tot bruin of zwart haar leidt, en pheomelanin wat haar rood maakt lijken. Blonde haar is een resultaat van zeer lage hoeveelheden melanine, hangt de schaduw van blonde opnieuw van welk type van melanine af u hebt. Het grijze haar is een resultaat van een gebrek aan melanine dat vaak wordt veroorzaakt door leeftijd maar ook door spanning en ziekte kan worden veroorzaakt.

De gemiddelde Kaukasische persoon heeft 5 miljoen haren waarvan 100.000 - 150.000 op het hoofd zijn. Blondes niet alleen heeft meer pret, hebben zij ook meer haar, hebben ongeveer 140.000 meer dan gemiddeld, Brunettes lichtjes hoger dan gemiddeld haar over 105.000 haren, en redheads hebben minder dan een weinig gemiddelde ongeveer 90.000 haren.

Ongeveer 90 percent van het haar op scalp van een persoon groeit op een gegeven moment. De de groeifase duurt tussen twee zes jaar. Tien percent van het haar is in een rustende fase die twee tot drie maanden duurt. Aan het eind van zijn rustend stadium, wordt het haar afgeworpen. Wanneer een haar wordt afgeworpen, opnieuw vervangt een nieuw haar van de zelfde follikel het en het groeiende cyclusbegin.
Oorzaken van bovenmatig haarverlies

Bent u dat van mening u enige het verliezen haar bent? U bent niet! De gemeenschappelijkste vorm van haarverlies, Alopecia Androgentic, of patroonkaalheid, is ervaringen door 50-80% van Kaukasische mensen. Het aantal Chinese beïnvloede mannetjes is de helft Kaukasische tegenhangers terwijl Afrikaanse Amerikanen een lagere weerslag eveneens van de voorwaarde hebben. Voor vrouwen androgenetic komt alopecia tussen 20-40% van de algemene vrouwelijke bevolking voor. Samengevat, is het veilig om te zeggen dat de patroonkaalheid door de norm van de bevolking wordt ervaren, bent u niet alleen, maar eigenlijk in de meerderheid.

Alopecia Areata - in dit type van haarverlies, valt het haar gewoonlijk uit, resulterend in totaal vlotte, ronde flarden over de grootte van een muntstuk of groter. Het kan, zelden, in volledig verlies van scalp en lichaamshaar resulteren. Deze ziekte kan kinderen of volwassenen van om het even welke tijd beïnvloeden. De oorzaak van alopecia areata is onbekend. Behalve het haarverlies, zijn de beïnvloede personen over het algemeen in uitstekende gezondheid. In de meeste gevallen, het haar regrows alleen. Dermatologists kunnen vele mensen met deze voorwaarde behandelen. De behandelingen omvatten actuele medicijnen, een speciaal soort lichte behandeling, of in sommige gevallen pillen.

Androgene alopecia ontwikkelt zich wanneer de haarfollikel (de plaats onder de huid waar het haar van) groeit een vermindering van grootte, evenals een tijdvermindering van de actieve de groeifase ervaart. dit vertaalt in een eenvoudig feit: more and more van de haarfollikels zullen tijd in de rustende staat doorbrengen waar het haar wordt afgeworpen zodra de staat wordt voltooid. Gelukkig, androgene tezelfdertijd ontwikkelt alopecia zich niet in alle haarfollikels. Vandaar dat schijnt één of ander deel van scalp om meer haar te verliezen dan andere.

De Ziekte van de schildklier - zowel kunnen een over-active schildklier als een onder-actieve schildklier haarverlies veroorzaken. Uw arts kan de ziekte van de diagnoseschildklier met laboratoriumtests. Het verlies van het haar verbonden aan schildklierziekte kan met juiste behandeling worden omgekeerd.

De Pillen van de Geboortenbeperking - de Vrouwen die haar terwijl gewoonlijk het nemen van geboortenbeperkingspillen verliezen hebben een geërftez tendens voor haar het verdunnen. Als haar het verdunnen voorkomt, kan een vrouw haar gynaecoloog over omschakeling aan een andere geboortenbeperkingspil raadplegen. Wanneer de vrouwen ophoudt gebruikend mondelinge contraceptiva, kan zij opmerken dat haar haar begint afwerpend twee of drie later maanden. Dit kan zes maanden verdergaan wanneer het gewoonlijk ophoudt. Dit is gelijkaardig aan haarverlies na de geboorte van een kind. Zie producten die haarverlies kunnen helpen.

Het lage Ijzer van het Serum - de deficiëntie van het Ijzer veroorzaakt nu en dan haarverlies. Sommige mensen hebben genoeg ijzer in hun diëten niet of kunnen geen ijzer volledig absorberen. De vrouwen die zware menstrual periodes hebben kunnen ijzerdeficiëntie ontwikkelen. Het lage ijzer kan door laboratoriumtests worden ontdekt en kan worden verbeterd door ijzerpillen te nemen.

Haar dat (Trichotillomania) trekt - de Kinderen en soms de volwassenen zullen de hun haar, brows of zwepen of trekken verdraaien tot zij uit komen. In kinderen vooral, is dit vaak enkel een slechte gewoonte die beter wordt wanneer de schadelijke gevolgen van die gewoonte worden verklaard. Soms haar kan het trekken een het hoofd biedende reactie op onplezierige spanningen zijn en nu en dan is een teken van een ernstig probleem dat de hulp van een geestelijke gezondheidsberoeps vergt.

De fysieke en emotionele spanning zou haarverlies kunnen veroorzaken aangezien het lichaam van een overweldigende opschudding herstelt en eenvoudig haarproductie sluit, denkend dat het niet noodzakelijk voor de overleving van het lichaam is, daardoor bijdragend al energie tot het herstellen van essentiële lichaamsdelen. er kunnen tot drie maanden vertragings tussen de belangrijkste weerslag en het daadwerkelijke haarverlies zijn. Voorts is er ook periode van drie maanden alvorens het verlieshaar wordt vervangen. Dit dan middel is daar een totaal van minimaal van 6 motten voor de totale van de haarverlies en hernieuwde groei cyclus. Natuurlijk zijn er dingen die tot haarverlies zoals bloedarmoede, laag bloedonderzoek, en schildklierabnormaliteiten zouden kunnen bijdragen.
De overplanting van het haar kan helpen

De overplanting van het haar verwijst naar de chirurgische beweging van permanent haar met zijn wortels aan een gebied van kale of balding huid. De overplanting van het haar is een efficiënte en permanente oplossing voor haarverlies.

De overplanting van het haar is een chirurgische modaliteit die voor de correctie die van androgene alopecia wordt gebruikt, alopecia, en andere oorzaken van permanente alopecia met littekens bedekt.

De verwijderde haarfollikels zijn dan verdeeld in individuele enten van variërende grootte. De kleinste enten bevatten 1-2 haren en als „follicular eenheden“ of „micrografts“ vaak bedoeld. Grotere minigrafts kunnen tot 6 haren bevatten en kunnen meer dichtheid per ent verstrekken. De keus van aantal en type van ent wordt gemaakt rekening houdend met het haartype van de patiënt, kwaliteit, kleur en het over te planten gebied. Zodra voorbereid worden de enten (haar en zijn wortels) dan opgenomen in het dunne gebied.

In de handen van goedgetrainde en ervaren artsen, en het gebruiken van nieuwere technieken met kleinere enten, groeit het haar in de juiste richting met een bevederd haarscheurtje, en een hoogst esthetisch resultaat.

In de meeste gevallen, onmiddellijk na de haartransplantatie vallen de haren uit de enten, en niet regrow 1-3 maanden. Na dit beginnen zij als normaal haar te groeien. Met elke zitting is er meer haar, en de resulterende verschijning is dikker haar.

De overplanting van het haar wordt universeel goedgekeurd als behandeling voor haarverlies. Terwijl het werd ontwikkeld en eerst als haar-verlies behandeling voor mensen werd aangeboden, hebben de vrouwen meer en meer haaroverplanting een haalbare optie gevonden om het kosmetische tekort te verbeteren van het verdunnen van haar. De vooruitgang in de technieken van de haaroverplanting en beter begrip van de biologie van vrouwelijk haarverlies droeg tot de evolutie van haaroverplanting geworden vrouwen bij.

Vele vrouwen vandaag zijn pro-actief over het streven van haar naar overplanting. Zij zijn onwillig om haarverlies als onvermijdelijk feit van het leven goed te keuren. Scalp het haar is een belangrijke component van het project van beeldvrouwen aan de wereld en zij wensen om haar geen verlies te hebben aan dat beeld afbreuk doen.

Bijna slechter dan haar is het verlies in sommige gevallen haar het miniaturisatie-fijn-caliber-gezuiverde, wispy haar dat uit een follikel kweekt wanneer de follikel niet meer haar van normale grootte kan produceren. Het verkleinde haar is moeilijk aan stijl en moeilijk te verbergen. Het begint in de loop van het vrouwelijke verlies van het patroonhaar, de vrouwelijke vorm van het gemeenschappelijkste type van haarverlies bij mensen te verschijnen.

Een vrouw die een familiegeschiedenis van haarverlies in vrouwen heeft kan zich van de mogelijkheid dat vooral bewust zijn zij ook kan beginnen haar te verliezen aangezien zij rijpt. En, zij zou correct zijn; een familiegeschiedenis van haarverlies in vrouwen is een aanwijzing dat een vrouw genetisch kan worden ontvankelijk gemaakt om haar te verliezen.
Stappen aan gezonder haar

Het is goed aan shampoo uw haar – die wij minstens drie keer per week hebben geadviseerd. Dit helpt om vuil en opbouw op het haar te verwijderen dat de voorwaarde van uw scalp kan verslechteren. Wanneer het shampooing, is het zeer belangrijk dat u aandacht besteedt aan het reinigen van uw haar, uw scalp en uw haarlijn.

Vele mensen (verkeerd) zullen een handvol van shampoo op hun hoofd laten vallen en zullen het dan weg spoelen. De shampoo moet door elk van uw haar, evenals scalp en het haarscheurtje worden gewerkt.

Vaak kan het shampooing uw haar uitdrogen en bijgevolg moet door het gebruik van een bevochtigend veredelingsmiddel worden gevolgd. Het is zeer belangrijk om het veredelingsmiddel te werken door elk van uw haar en het binnen te verlaten drie tot vijf minuten. Opnieuw, passen vele mensen en gebruiken veredelingsmiddel door het niet door te werken aan de einden van het haar en het niet verkeerd toe verkeerd te verlaten lang genoeg.

De voedingsdeskundigen adviseren gezonde haarzoekers om evenwichtige diëten te eten die gezonde proteïnen hoog samen met voedsel in vitaminen B, C, E, A en K. opnemen. Het haar antwoordt onmiddellijk aan de toevoeging van protein-rich voedsel zoals vlees, eieren, kaas, zaden en noten. De vis maakt een dubbele vuist van proteïne die met gezondheid wordt gecombineerd bouwend essentiële vetzuren en natuurlijke oliën. Wij adviseren u uw dieet met een medische beroeps bespreekt.
De zorg van het haar en haarbehandeling. Hair care.


Definities

Alopecia Areata


De overplanting van het haar


Het verlies van het haar


Proteïne


Ringworm


Schildklier


Alopecia


Biotine


Enten


Follikels


Hormoon


Kaalheid


Scalp


Spanning


Testosteron


Improve your salary - find new job. You are ready?


 

 

 

 

 

Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Hair care genoemd De zorg van het haar en haarbehandeling is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Hair care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Hair care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Insurance Ring of Brazilia, Hair care office.