Czech version for De stomatologie en tandprocedures
Czech version

German version for De stomatologie en tandprocedures
German version

English version for De stomatologie en tandprocedures
English version

Spanish version for De stomatologie en tandprocedures
Spanish version

French version for De stomatologie en tandprocedures
French version

Greek version for De stomatologie en tandprocedures
Greek version

Italian version for De stomatologie en tandprocedures
Italian version

Dutch version for De stomatologie en tandprocedures
Dutch version

Portuguese version for De stomatologie en tandprocedures
Portuguese version

Swedish version for De stomatologie en tandprocedures
Swedish versionDe stomatologie en tandprocedures home page

„Er zijn veel mensen in deze wereld die zo veel tijd lettend op hun gezondheid doorbrengen dat zij niet de tijd hebben om van het te genieten."

Josh Billings

 

 
De stomatologie en tandprocedures

 

 

 Dental care. De stomatologie en tandprocedures.

De meeste mensen weten dat de tanden het hardste en sterkste deel van het lichaam zijn. Daar ontmoet ’ s meer dan het oog, niettemin. De tanden zijn eigenlijk een het leven deel van uw lichaam dat bloedvat en zenuwen heeft. Als u gebruikte om uw tanden zoals een boek door zijn dekking te beoordelen, toen u Re ’ binnen voor één grote verrassing. De anatomie van tanden is veel meer ingewikkeld dan u ooit dacht.

Uw tanden zijn veruit één van de belangrijkste dingen u elke dag gebruikt. Vele mensen beëindigen omhoog veronachtzamend hun tanden met ongepaste mondelinge hygiëne. U zou hen moeten behandelen door minstens twee keer per dag het borstelen, eens per dag flossing, en voor regelmatige tandcontroles minstens tweemaal per jaar te gaan.

De nieuwe ontwikkelingen omvatten de inplanting van kunsttanden of bindende posten in de gommen of jawbone; antibiotische vezel voor periodontal ziekte; de chirurgie van het wortelkanaal, een procedure die pijn terwijl het toelaten van tanden om op zijn plaats te blijven verbetert; en bijna pijnloze lasers aan reparatie tandholten die, gewoonlijk lokale anesthesie onnodig maken.

Het tand een nieuwe vorm geven en het de contouren aangeven van zijn een procedure om bochtige tanden, afgebroken tanden, gebarsten tanden of zelfs overlappende tanden in enkel één zitting te verbeteren. Deze procedure is zelfs een substituut voor steunen in bepaalde omstandigheden. Dit is ook een procedure van subtiele veranderingen. Een paar millimeter vermindering en een paar millimeter van tand-gekleurd kunnen tot een mooie glimlach leiden wanneer uitgevoerd door een kosmetische tandarts, zonder ongemak aan u. De tand, of het tand de contouren aangeven die, worden algemeen gebruikt om de lengte, de vorm of de positie van uw tanden te veranderen een nieuwe vorm geven.

De kosmetische tandarts zal uw tanden met een potlood voorafgaand aan het uitvoeren van de procedure merken. Dit helpt de kosmetische tandarts in hun sculpting proces. Als uw kosmetische tandarts sculpts elimineert de tand, onvolmaaktheden artfully of geminimaliseerd. Een schurende boor of een laser kan worden gebruikt om kleine hoeveelheden oppervlakteemail geleidelijk aan te verwijderen. De schurende stroken worden dan bewogen afwisselend tussen uw tanden om de daadwerkelijke kanten van uw tanden gestalte te geven. Dan worden de tanden gladgemaakt en opgepoetst. Gewoonlijk is het verdovingsmiddel niet nodig. En tanden die gewoonlijk van neemt één tot drie bezoeken de contouren aangeven de een nieuwe vorm geven.

Het de contouren aangeven van van tanden kan correcte kleine problemen met beet ook helpen. Het is gemeenschappelijk voor plakken dat met tand worden moet gecombineerd die een mooie glimlach een nieuwe vorm geeft te bereiken. Er zijn eigenlijk verscheidene manieren om de verschijning van uw tanden te veranderen. Vaak worden deze diverse procedures gecombineerd op verschillende manieren om te leveren dat glimlach van uw dromen.

De klassieke metaal orthodontische steunen zijn de vertrouwdste methode van tanden het rechtmaken. Bestaand uit een steun die aan de voorzijde van elke tand en een metaaldraad wordt gelijmd die hen verbindt, vereisen de orthodontische steunen gewoonlijk verscheidene jaren van slijtage voor het efficiënte tanden rechtmaken. Zij kunnen ongemakkelijk, duur, en verwarrend zijn voor oudere patiënten. Nochtans, zijn zij nog de meest efficiënte methode van tanden het rechtmaken en kunnen overbites en underbites evenals individuele tandengroepering verbeteren.

De tong steunen zijn gelijkaardig aan klassieke orthodontische steunen maar zijn in bijlage aan het achtereind van de tanden, eerder dan de voorzijde. Hoewel zij nog veel van de problemen van standaardsteunen hebben, zijn zij niet zichtbaar en kunnen door volwassenen worden gekozen die niet zichtbare steunen dit wensen. De tong steunen zijn duurder dan standaardsteunen maar de snelste methode van tanden “ het onzichtbare ” rechtmaken.

De gemeenschappelijkste methode van tanden het rechtmaken blijft standaard orthodontische steunen. Archwires, de lentes, en rubberbands past druk op de individuele tanden toe door middel van steunen die op hun oppervlakte gelijmd zijn. De regelmatige bezoeken worden vereist aan orthodontist om draden aan te halen zoals nodig en andere aanpassingen te maken. Bij elk bezoek, zullen de draden worden aangehaald lichtjes om druk te vernieuwen en hen te duwen naar hun voorgenomen positie. De extra draden, rubberbands, en het hoofddeksel kunnen worden voorgeschreven helpen de tanden in hun ideale positie zo vlug mogelijk bewegen. Wanneer de tanden allen van plaats zijn veranderd, zullen de steunen worden verwijderd en een pal moet worden gedragen om instorting voor enkele tijdspanne te verhinderen.

De stomatologie en tandprocedures. Dental care.


Definities op deze pagina

Gebitten


Tand implants


Tand vullingen


Vernisje


Anesthesie


Brug


De stomatologie


Porselein


Tand bleken


Tand holten


Tand kroon


Improve your salary - find new job. You are ready?


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Dental care genoemd De stomatologie en tandprocedures is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Dental care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Dental care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Insurance Ring of Brazilia, Dental care office.