Czech version for Κατανόηση της ανησυχίας
Czech version

German version for Κατανόηση της ανησυχίας
German version

English version for Κατανόηση της ανησυχίας
English version

Spanish version for Κατανόηση της ανησυχίας
Spanish version

French version for Κατανόηση της ανησυχίας
French version

Greek version for Κατανόηση της ανησυχίας
Greek version

Italian version for Κατανόηση της ανησυχίας
Italian version

Dutch version for Κατανόηση της ανησυχίας
Dutch version

Portuguese version for Κατανόηση της ανησυχίας
Portuguese version

Swedish version for Κατανόηση της ανησυχίας
Swedish versionΚατανόηση της ανησυχίας home page

 

 

 
Κατανόηση της ανησυχίας

 

 

 Antidepressants. Κατανόηση της ανησυχίας.

Θα έπρεπε να αφήσετε την ανησυχία ανησυχίας εσείς;

Οι αναταραχές ανησυχίας είναι σοβαρές ιατρικές ασθένειες που έχουν επιπτώσεις σε περίπου 19 εκατομμύριο αμερικανικούς ενηλίκους. Αυτές οι αναταραχές γεμίζουν τις ζωές των ανθρώπων με τη συντριπτικούς ανησυχία και το φόβο. Αντίθετα από τη σχετικά ήπια, συνοπτική ανησυχία που προκαλείται από ένα αγχωτικό γεγονός όπως μια επιχειρησιακή παρουσίαση ή μια πρώτη ημερομηνία, οι αναταραχές ανησυχίας είναι χρόνιες, ανηλεείς, και μπορούν να αυξηθούν σταδιακά χειρότερα εάν όχι μεταχειρισμένος.

Ενώ και ο φόβος και η ανησυχία μπορούν να προκαλέσουν μια απάντηση διέγερσης, τα άλλα αποτελέσματά τους αποκλίνουν. Ο πολύ έντονος φόβος χρησιμεύει μερικές φορές «να παγώσει» το σώμα για να το προστατεύσει από τη ζημιά, αναγκάζοντας ελάχιστη ή καμία αλλαγή στο ποσοστό καρδιών και εμποδίζοντας την ώθηση για να κινηθεί. Στην ανησυχία, οι φυσικές αλλαγές που προκαλούνται από τη διέγερση οδηγούν σε ένα δεύτερο στάδιο που χαρακτηρίζεται από τα σκεπτόμενα σχέδια όπως η ανησυχία, φόβος, και διανοητικός επαναλαμβάνει να ανησυχία-ξυπνήσει τα γεγονότα.

Οι αποτελεσματικές επεξεργασίες για τις αναταραχές ανησυχίας είναι διαθέσιμες, και η έρευνα παράγει τη νέα, βελτιωμένη θεραπεία που μπορεί να βοηθήσει τους περισσότερους ανθρώπους με τις αναταραχές ανησυχίας να οδηγήσουν τις παραγωγικές, εκπληρώνοντας ζωές. Εάν σκέφτεστε έχετε μια αναταραχή ανησυχίας, πρέπει να αναζητήσετε τις πληροφορίες και την επεξεργασία.
Μάθετε τις αναταραχές ανησυχίας

Η ασυγκράτητη ανησυχία μπορεί να οδηγήσει σε οποιεσδήποτε από διάφορες συναισθηματικές αναταραχές, όλες που χαρακτηρίζονται από μια δυσάρεστη και συντριπτική διανοητική ένταση χωρίς την προφανή ευπροσδιόριστη αιτία. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι με τις αναταραχές ανησυχίας γνωρίζουν απολύτως ότι οι σκέψεις και η συμπεριφορά τους είναι παράλογες και ακατάλληλες, αυτή η διορατικότητα δεν τους δίνει καμία βοήθεια στον έλεγχο των συμπτωμάτων τους.

Οι αναταραχές ανησυχίας είναι εκπληκτικά συχνές, και έχουν επιπτώσεις σε περισσότερους Αμερικανούς από οποιαδήποτε άλληδήποτε συναισθηματική αναταραχή. Είναι πιό κοινοί από την κατάθλιψη, τη μανιακή κατάθλιψη, ή την κατάχρηση του οινοπνεύματος και άλλων ουσιών. Σύμφωνα με την αμερικανική ψυχιατρική ένωση, ενώ οι καταθλιπτικές αναταραχές έχουν επιπτώσεις σε ένα άτομο σε 20, το ένα σε 12 υφίσταται μια αναταραχή ανησυχίας. Επειδή οι καταναλωτές και οι γιατροί όμοιοι είναι λιγότερο προσαρμοσμένοι στις αναταραχές ανησυχίας από άλλα συναισθηματικά προβλήματα, αυτές οι αναταραχές πηγαίνουν συχνά παραγνωρισμένες. Αυτό είναι ανεπιτυχές, επειδή οι περισσότερες περιπτώσεις της ανησυχίας μπορούν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς. Στην πραγματικότητα, οι αναταραχές ανησυχίας θεωρούνται πιό θεραπεύσιμος όλων των συναισθηματικών προβλημάτων.
Πρωταρχική αιτία των αναταραχών ανησυχίας

Οι εμπειρογνώμονες πρέπει να συμφωνήσουν ακόμα σχετικά με την πρωταρχική αιτία των αναταραχών ανησυχίας. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι παραδέχονται ότι διάφοροι παράγοντες μπορούν να είναι στην εργασία σε κάθε περίπτωση.

Ανησυχία απόψεων θεωρίας εκμάθησης ως μαθημένη συμπεριφορά που μπορεί να ξεμαθευτεί. Αυτή η θεωρία πρου4ποθέτει ότι η ανησυχία ενός προσώπου μπορεί να μειωθεί με διαρκώς να αντιμετωπίσει τη φοβισμένο κατάσταση ή το αντικείμενο. Και μερικοί άνθρωποι, στην πραγματικότητα, αλλάζουν τη σκέψη τους και δοκιμάζουν τη σημαντική ανακούφιση χωρίς οποιοδήποτε φάρμακο.

1. Θυμηθείτε ότι αν και τα συναισθήματα και τα συμπτώματά σας είναι πολύ εκφοβίζοντας, δεν είναι επικίνδυνοι ή επιβλαβείς. 2. Καταλάβετε ότι τι δοκιμάζετε είναι μια υπερβολή των κανονικών σωματικών αντιδράσεών σας που τονίζουν. 3. Μην παλεψτε τα συναισθήματά σας ή μην προσπαθήστε να τα επιθυμήσετε μακριά. Περισσότερο είστε πρόθυμοι να τους αντιμετωπίσετε, λιγότερο ο έντονος θα γίνουν. 4. Μην προσθέστε στον πανικό σας με τη σκέψη για αυτό που «η δύναμη» συμβαίνει. 5. Παραμονή στο παρόν. Η ειδοποίηση τι συμβαίνει πραγματικά σε σας σε αντιδιαστολή με αυτό που σκέφτεστε τη δύναμη συμβαίνει. 6. Ονομάστε το επίπεδο φόβου σας από μηδέν έως 10 και προσέξτε αυτό ανεβαίνει και κατεβάζει. Ειδοποίηση ότι δεν μένει πολύ σε έναν υψηλού επιπέδου για περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα. 7. Όταν ο φόβος αρχίζει να προκαλεί «τι εάν» να σκεφτεί, η εστίαση επάνω και εκτελεί έναν απλό και εύχρηστο στόχο όπως να μετρήσει προς τα πίσω από 100 από τα threes ή η θραύση μιας λαστιχένιας ζώνης στον καρπό σας. 8. Ειδοποίηση ότι όταν σταματάτε τις εκφοβίζοντας σκέψεις στο φόβο σας, αρχίζει να εξασθενίζει. 9. Όταν ο φόβος έρχεται, τον αναμείνετε και δεχτείτε. Περιμένετε και του δώστε το χρόνο να περάσει χωρίς τρέξιμο μακρυά από το. 10. Να είστε υπερήφανος της προόδου σημειώνετε, και σκέφτεστε για το πώς αγαθό που θα αισθανθείτε πότε πετυχαίνετε αυτή τη φορά.
Η καθημερινές ζωή και η ανησυχία μας

Αν και είναι ασυνήθιστο, ορισμένα ιατρικά προβλήματα μπορούν να μληθούν τα συμπτώματα της ανησυχίας, ή ακόμα και να το παραγάγουν. Οι παλμοί και η συντομία της αναπνοής που προκαλούνται από έναν ανώμαλο κτύπο της καρδιάς μπορούν εύκολα να μπερδευτούν με την ανησυχία. Ένας θρόμβος στον πνεύμονα (πνευμονικός εμβολισμός) συχνά προκαλεί τα ανεξήγητα συναισθήματα της ανησυχίας. Τα νευρολογικά προβλήματα όπως οι αναταραχές επιληψίας και εγκεφάλου μπορούν να είναι αρμόδια για τα συμπτώματα της ανησυχίας. Έτσι μπορέστε αναιμία, διαβήτης, ασθένεια θυροειδή, και επινεφρίδια προβλήματα. Γενικά, αυτά τα συμπτώματα θα εξαφανιστούν όταν τίθεται η ελλοχεύουσα ασθένεια υπό έλεγχο, αν και η ανησυχία απαιτεί μερικές φορές τη χωριστή επεξεργασία.

Το οινόπνευμα είναι ένα γνωστό ακόμα με συνέπεια η αιτία της ανησυχίας. Και η υπερβολική κατανάλωση οινοπνεύματος και η απόσυρση από τον μπορούν να οδηγήσουν στην ανησυχία. Το πρόβλημα πηγαίνει συχνά παραγνωρισμένο επειδή την οι άνθρωποι μπορούν να ελαχιστοποιήσουν ή να παραλείψουν την εισαγωγή οινοπνεύματός τους κατά ομιλία με το γιατρό, και γιατροί μπορεί να παραμελήσει να ρωτήσει. Κατά τρόπο ενδιαφέροντα, το οινόπνευμα δεν εμφανίζεται να αυξάνει τον κίνδυνο αναταραχών ανησυχίας στην πιό πρόσφατη ζωή.
Αποτελεσματικές αναταραχές ανησυχίας επεξεργασιών

Προτού να μπορέσει να αρχίσει η επεξεργασία, ο γιατρός πρέπει να πραγματοποιήσει μια προσεκτική διαγνωστική αξιολόγηση για να καθορίσει εάν τα συμπτώματά σας οφείλονται σε μια αναταραχή ανησυχίας, την οποία η αναταραχή ανησυχίας εσείς μπορεί να έχει, και ποιοι συνυπάρχοντας όροι μπορούν να είναι παρόντες. Οι αναταραχές ανησυχίας δεν είναι όλες μεταχειρίστηκαν το ίδιο πράγμα, και είναι σημαντικό να καθοριστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα πρίν αρχίζει μια πορεία της επεξεργασίας. Μερικές φορές ο αλκοολισμός ή κάποιος άλλος συνυπάρχοντας όρος θα ασκήσει μια τέτοια επίδραση ότι είναι απαραίτητο να αντιμετωπιστεί συγχρόνως ή πρίν μεταχειρίζεται την αναταραχή ανησυχίας.

Εάν έχετε θεραπευθεί προηγουμένως για μια αναταραχή ανησυχίας, προετοιμάζεται για να πει στο γιατρό ποια επεξεργασία δοκιμάσατε. Εάν ήταν ένα φάρμακο, ποια ήταν η δόση, ήταν αυτό αυξήθηκε βαθμιαία, και πόσο μακρύς τον πήρατε; Εάν είχατε την ψυχοθεραπεία, ποιο είδος ήταν, και πόσο συχνά παρευρεθήκατε στις συνόδους; Συχνά συμβαίνει να θεωρούν οι άνθρωποι ότι «έχουν αποτύχει» στην επεξεργασία, ή να τους αποτυγχάνει η επεξεργασία, όταν στην πραγματικότητα δεν δόθηκε ποτέ μια επαρκή δοκιμή.
Φάρμακα για τις ψυχιατρικές διαταραχές

Οι ψυχίατροι ή άλλοι παθολόγοι μπορούν να ορίσουν τα φάρμακα για τις αναταραχές ανησυχίας. Αυτοί οι γιατροί συνεργάζονται συχνά στενά με τους ψυχολόγους, τους κοινωνικούς λειτουργούς, ή τους συμβούλους που παρέχουν την ψυχοθεραπεία. Αν και τα φάρμακα δεν θα θεραπεύσουν μια αναταραχή ανησυχίας, μπορούν να κρατήσουν τα συμπτώματα υπό έλεγχο και να επιτρέψουν σε σας για να οδηγήσουν μια κανονική, εκπληρώνοντας ζωή.

Psychopharmacology, η επεξεργασία των ψυχιατρικών διαταραχών και ο συναισθηματικός κίνδυνος με το φάρμακο, έχουν αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων πενήντα ετών, δεδομένου ότι η κατανόησή μας των έργων του εγκεφάλου έχει αυξηθεί στην εκλέπτυνση. Όταν το φάρμακο ορίζεται για τη διανοητική και συναισθηματική ασθένεια, ο συχνότερος στόχος είναι να αποκατασταθεί η χημική ισορροπία μέσα στον εγκέφαλο, με αυτόν τον τρόπο αποκαθιστώντας την ισορροπία το σε ολόκληρο σύστημα. Ορισμένα φάρμακα λειτουργούν για να εξετάσουν ορισμένα συμπτώματα, όπως όταν ορίζονται τα ηρεμιστικά για την αϋπνία. Τα φάρμακα μπορούν να λειτουργήσουν στις αργές διαδικασίες ασθενειών, όπως όταν χρησιμοποιούνται τα αντιοξειδωτικοοι για να θεραπεύσουν του Alzheimer. Ακόμα άλλοι πόθοι ελέγχου ναρκωτικών και συγκρατούν άλλες προβληματικές συμπεριφορές, όπως παρμένος στον αλκοολισμό ελέγχου.
Ο επαγγελματίας μπορεί να σας βοηθήσει

Είναι σημαντικό ότι αισθάνεστε άνετοι με τη θεραπεία που ο διανοητικός προσφέρων ιατρικές υπηρεσίες προτείνει. Εάν αυτό δεν ισχύει, επιδιώξτε τη βοήθεια αλλού. Εντούτοις, εάν έχετε πάρει το φάρμακο, είναι σημαντικό να μην διακοπεί απότομα, όπως δηλώνεται πριν. Ορισμένα φάρμακα πρέπει να λεπτύνουν κάτω από τη επίβλεψη του παθολόγου σας.

Θυμηθείτε, εν τούτοις, ότι όταν βρίσκετε έναν επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης ότι ικανοποιείτε με, δύο από σας λειτουργούν μαζί ομαδικά. Μαζί θα είστε σε θέση να αναπτύξετε ένα σχέδιο για να μεταχειριστείτε την αναταραχή ανησυχίας σας που μπορεί να περιλάβει την γνωστικός-συμπεριφοριστική ή άλλη συζήτησης θεραπεία φαρμάκων, ή και οι δύο, ανάλογα με την περίπτωση.

Μπορείτε να ανησυχήσετε για την πληρωμή για την επεξεργασία για μια αναταραχή ανησυχίας. Εάν ανήκετε σε μια οργάνωση συντήρησης υγείας ή έχετε κάποιο άλλο είδος ασφάλειας υγείας, οι δαπάνες της επεξεργασίας σας μπορούν πλήρως ή μερικώς να καλυφθούν. Υπάρχουν επίσης δημόσια κέντρα διανοητικής υγείας ότι άνθρωποι δαπανών σύμφωνα με πόσος είναι σε θέση να πληρώσουν. Εάν είστε στη δημόσια βοήθεια, μπορείτε να είστε σε θέση να πάρετε την προσοχή μέσω του σχεδίου κρατικού Medicaid σας.
Κατανόηση της ανησυχίας. Antidepressants.


Ερμηνεία καθορισμού

Αναταραχές ανησυχίας


Αναταραχή ανησυχίας


Ανησυχία


Φόβος


διανοητική υγεία


κατάθλιψη


πίεση


Improve your salary - find new job. You are ready?


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Antidepressants ονομασμένος Κατανόηση της ανησυχίας είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Antidepressants. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Antidepressants στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Insurance Ring of Brazilia, Antidepressants office.